≡ Розумний контролер для управління жалюзі Xiaomi Aqara E1 (ZNJLBL01LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний контролер для управління жалюзі Xiaomi Aqara E1 (ZNJLBL01LM)

Код товару: 970463
Наявність: Є в наявності

  • 2373 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумний контролер для управління жалюзі Xiaomi Aqara E1 (ZNJLBL01LM) Добре додати комфорт і зручності у ваш розумний будинок. З даними девайсом не доведеться сонним, вручну відкривати жалюзі вранці, або вставати з дивана щоб їх закрити. Цей пристрій можна синхронізувати з телефоном за допомогою програми MiHome, AqaraHome, яка дозволяє віддалено керувати фіранками, налаштовувати відсоток відкриття або задавати користувачам скрипти. Така функція дає можливість закрити жалюзт навіть по дорозі на роботу, якщо ви забули зробити це вранці. 

Керування 
За допомогою клієнтської програми ви можете задавати таймер відповідно до ваших звичок. Можна встановити відкриття так, щоб сонячне світло будило вас вранці в даний час. Крім того, пристрій можна легко змонтувати з іншими приладами розумного будинку, щоб створити більш цікаві сценарії. Синхронізуйте пристрій з датчиком на дверях, і штори розкриються як тільки ви увійдете в будинок.

Технічні характеристики
Контролер зроблений з високоякісного ABS пластику, стійкий до зовнішнього впливу та ультрафіолетового випромінювання. Оскільки цей пристрій майже безшумно працює, він не перешкоджає вам відпочивати. 
Бездротовий стандарт ZigBee 3.0
Крутий момент 0.45Nm
Напруження 5V
Міцність 5W

Вивід
Контролер для керування рулонними шторами Aqara - це чудовий прилад, який здатний додати інновації навіть у побутові процеси, такі як відкриття жалюзі. Пристрій розрахований на те, щоб заощадити ваш час і внести у ваш розумний дім комфорт. 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.