≡ Розумний контролер для керування шторами Aqara A1 Wi-Fi (ZNCLDJ21LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний контролер для керування шторами Aqara A1 Wi-Fi (ZNCLDJ21LM)

Код товару: 1058611
Наявність:

  • 3705 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Aqara A1 (ZNCLDJ21LM) - це новий контролер для управління шторами, що відрізняється компактними розмірами та протоколом з'єднання Wi-Fi, це означає, що додаткова купівля шлюзу, на відміну від версій моторів з прококолом роботи Zigbee, не потрібна. Зовні мотор Aqara A1 ідентичний Aqara B1, але без вбудованого акумулятора. Новий контролер значно скоротив свої розміри, його довжина всього 26 сантиметрів, що на 9 сантиметрів менше, ніж у двигуна ZNCLDJ11LM. Корпус тепер виконаний у повністю матово-білому кольорі.

Інтеграція
Мотор здатний реалізовувати безліч функцій, таких як таймер, голосове та дистанційне керування безпосередньо з програми Aqara Home або Mi Home, без необхідності підключення до розумного домашнього шлюзу. У програмі також можна налаштувати ступінь відкриття та закриття штор. Крім того, двигун Aqara A1 може бути інтегрований в систему HomeKit.

Безшумна робота
Плавність і безшумність руху штор - це одна з характерних рис цього двигуна Aqara A1, з робочим шумом менше 25 децибел.

Пульт
Контролер поставляється з пультом дистанційного керування Bluetooth, який може використовуватися для керування відкриттям, закриттям та зупинкою штор навіть без підключення до Інтернету.

Xiaomi Aqara A1 (ZNCLDJ21LM) є інноваційним рішенням, що приносить новий рівень компактності та зручності в керуванні шторами, роблячи ваш досвід у розумному будинку більш ефективним і комфортним.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.