≡ Розумний брелок Baseus T1 Cardtype Anti-Loss Device pink купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумний брелок Baseus T1 Cardtype Anti-Loss Device pink

Код товару: 979595
Наявність:
Артикул: ZLFDQT1-04

  • 439 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Дизайн pink
Материал Пластик
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Baseus T1 Cardtype Anti-Loss Device - компактний трекер, зроблений у вигляді квадратної картки. Його зручно покласти у кишеню сумки, до кейса з документами або у гаманець, щоб запобігти їх загубленню, швидко знайти у разі потреби та не забути взяти з собою.
Основні характеристики:
- матеріал - полікарбонат; - сумісний зі смартфонами на базі ОС Android та iOS; - підключення через Bluetooth; - гучність сигналу: 80-100 Дб; - вбудована батарея ємністю 150 мАгод; - робоча відстань: - до 10 м у приміщенні; - до 30 м на відкритому просторі.
Управління через застосунок
Відслідковуйте місцезнаходження ваших цінностей та здійснюйте їх швидкий пошук за допомогою застосунку, сумісного зі смартфонами на базі ОС Android та iOS. Пристрій прив’язується до застосунку за допомогою Bluetooth та підтримує підключення на відстані до 10 м у приміщенні та до 30 м на відкритому просторі.
Двобічний сигнал
У режимі з’єднання при активації функції пошуку в застосунку трекер видає звуковий сигнал гучністю 80-100 Дб. Можна використовувати зворотнім шляхом: натискання кнопки на трекері вмикає звуковий сигнал у застосунку та допомагає знайти прив’язаний смартфон. У випадку розриву з’єднання система також сповіщує користувача звуком та відображає в програмі останнє місцезнаходження картки.
Живлення
Пристрій працює від вбудованої полімерної батареї ємністю 150 мАгод, заряд якої забезпечує до 1 року роботи.

Характеристики

Бренд Baseus
Дизайн pink
Материал Пластик

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.