≡ Розумна розетка Xiaomi Smart Somcket CP1 (AU/CN plug) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна розетка Xiaomi Smart Somcket CP1 (AU/CN plug)

Код товару: 970318
Наявність:

  • 265 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Уявіть, що у вас є розумна розетка Gsund Smart Somartcket CP1. Її стильний і компактний дизайн зробить ваш інтер'єр більш технологічним, а унікальні можливості гаджета дозволять вам крокнути в майбутнє вже зараз!

Керування розеткою здійснюється за допомогою програми Gsund Smart Somcket CP1, отже ви маєте можливість здійснювати доступ до з'єднаних електроприладів будь- коли і будь- коли, лише за допомогою вашого смартфона попередньо встановлених програм.

Сучасні технології працюють для вашого комфорту, тому завдяки розетці Gosund Smart Somartcket CP1 у вашому домі буде комфортний клімат і затишно, незважаючи на погоду за вікном. Вмикайте обігрівач взимку, а кондиціонер влітку, запускайте взувальник повітря і нагрівайте воду для ванни. І все це -  Лише декілька дотиків у додатку на смартфоні по дорозі додому!

Завдяки розетку Gosund Smart Somcket CP1 ви можете контролювати вимикання і вимикання електроприладів у автоматичному режимі, тому тепер ви можете не хвилюватися, що забули будинки увімкнений обігрівач, бойлер або утюг - всі прилади вимкнуться, або ввімкнені в чітко визначений час, не піддаючи ваш будинок небезпеці.
 

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.