≡ Розумна розетка Xiaomi Mi Smart Plug 2 (WIFI) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна розетка Xiaomi Mi Smart Plug 2 (WIFI)

Код товару: 1087812
Наявність: Є в наявності

  • 569 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумна розетка Xiaomi Mi Smart Plug 2 (WIFI) — корисний пристрій, що підтримує віддалене управління за допомогою Wi-Fi. Розетка гарантує постійний зв'язок з багатофункціональним пристроями Xiaomi Smart Home Multifunctional Gateway, що дає змогу, перебуваючи будь-де, підключити або відключити гаджет через спеціальний додаток на своєму смартфоні.

ЗРУЧНИЙ ЗАСТОСУНОК

Підключайтеся до фірмового мобільного додатку Xiaomi Home, щоб здійснювати дистанційне керування живленням підключених електроприладів. Ви зможете легко увімкнути і вимкнути лампу, кондиціонер або чайник, перебуваючи поза домом.

ТАЙМІНГ І ХРОНОМЕТРАЖ РОБОТИ

У застосунку можна встановити час роботи розетки, після закінчення якого вона автоматично вимкнеться. Функція таймінгу допоможе організувати роботу побутових приладів так, щоб поліпшити якість вашого життя. Наприклад, можна запрограмувати роботу кондиціонера або обігрівача, щоб він вимикався після виходу і вмикався за годину до повернення. А ще можна встановлювати тривалість роботи розетки або використовувати функцію зворотного відліку часу.

КОНТРОЛЬ СПОЖИТОЇ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

Розетка заміряє кількість спожитої енергії та повідомляє про це в мобільному застосунку. Вбудована пам'ять розетки допоможе в разі раптового вимкнення електрики: після ввімкнення електроенергії розетка автоматично перейде в раніше встановлений робочий режим.

БЕЗПЕКА НА ВСІХ РІВНЯХ

Розумна розетка Mi Smart Plug 2 виготовлена з вогнетривких матеріалів і витримує вплив екстремальних температур до 750 градусів. У пристрої реалізовано захист від перегріву і перевантаження за струмом: вбудований датчик температури моніторить роботу високопотужних приладів, і в разі виявлення відхилень від норми на ваш мобільний телефон надійде сповіщення системи безпеки, яке допоможе швидко впоратися із ситуацією.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.