≡ Розумна розетка Xiaomi Aqara Smart Socket (QBCZ11LM) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна розетка Xiaomi Aqara Smart Socket (QBCZ11LM)

Код товару: 984100
Наявність: Є в наявності

  • 987 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Настінна розетка Smart Somart Socket ZiGBee (QBCZ11LM) Це стаціонарна інтелектуальна розетка, яка вже не спотворить дизайн відділки квартири. Заміна традиційних розеток дозволяє реалізувати функції дистанційного керування, встановлення часу ввімкнення та вимикання, збору статистичних даних про кількість випущених електроенергії та д., а також при використанні спільних інтелектуальних пристроїв можна зробити життя ще зручнішим.

Довгий час безпечного використання

Тонкоячі здібності надають високої якості

Інтеллектуальна настінна розетка Aqara (версія ZigBee) має державний сертифікат якості CCCC, відповідає рівня V0 для вогнестійких матеріалів, які витримують температуру до 750. Розетка оснащена незалежною захисною шторкою. Реалізована захист від перевантаження та надлишкової нагріви, затримує з'єднання електроприладів з максимальною потужністю до 2500 Вт. Може витримати понад 50 000 повторних натисків, для виробництва зовнішнього корпусу використані UV-матеріали, які навіть протягом довгого часу експлуатації не втрачають кольору.

Інтелектуальне з’ єднання

Справді зручне життя

Розетка Aqara (версія ZigBee) дозволяє миттєво перетворити звичайні домашні електроприлади на інтелектуальні. Використання разом з продуктами компаній MiJia, Aqara, та іншими брендами дає змогу легко реалізувати будь-який інтелектуальний сценарій. Наприклад, автоматичне включення кулера для води, коли ви повернулися з роботи, його вимкнення, коли нікого немає вдома; виходячи з дому натиснувши на бездротовій вимикач можна знешкоджувати всі електроприлади: настільну лампу, мультиварку, водонагрівач і др.

Автоматичне включення

О пів на сьому ранку кулер автоматично ввімкнеться. Як тільки прокинувся, можна випити гарячого чаю, насолодитися сонячним теплим ранком.

Вимкнено

Вранці о сьомій годині, вийшовши з дому, не потрібно про що турбуватися. Домашні електроприлади автоматично вимикаються.

Вмикання на відстані

О дев’ятій ранку до роботи ввімкни водонагрівника, щоб повернутися додому, насолодитися гарячею душею і втомлюватися цілий день.

Співпрацюючи з іншими приладами

О пів на дванадцяту ночі, готуючись до сну, натисни на бездротовій вимикач у головку ліжка. Один натисканням знеохочує настольну лампу та інші електроприлади. Дозволь собі побути вільним ледарем.

Статистика витрат електроенергії

Кожен кіловат-час під контролем

За допомогою кмітливої розетки Aqara можна точно вимірювати фактичну експлуатаційну потужність з’єднаних приладів, а також збирати статистичні дані про споживання електроенергії. На основі яких можна будувати графіки - кожен кіловат-час під контролем.

Легко змонтувати

Потрібно лише два простих кроки

Непосередня заміна традиційних розеток, низька самостійність, швидке використання інтелектуальних перетворень. Спільне використання багатофункціонального комутатора MiHome або кондиціонера Aqara дозволяє легко реалізувати функції дистанційного включення і вимикання, конфігурації часу роботи, синхронізації роботи з електроприладами і д.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.