≡ Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimable E27 (YLDP26YL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimable E27 (YLDP26YL)

Код товару: 970344
Наявність:

  • 429 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xiaomi Yeelight Smart LED M2 Dimmable (YLDP26YL) - це розумна лампочка з функцією регулювання температури світла. Ця модель підходить для стандартних світильників з цокілком E27. Міцність лампочки дорівнює 4 Вт, а яскравість може регулюватись у широкому діапазоні від 5 до 100%.

Компактний розмір і низької енергії
Діаметр лампочки на 27% менший, ніж у минулого покоління і становить лише 43 мм. Гарантування лампи просте і компактне, тому воно добре підходить навіть для малих абажурів. Міцність у режимі очікування не перевищує 0.5 Вт, що дозволяє економити на оплату рахунків за електроенергію.

Точне налаштування температури кольору
Окрім яскравості світла, лампочка підтримує налаштування температури кольорів у межах 2700-6500K. За допомогою цього параметра ви зможете обрати колір освітлення, який буде відкрито у вашій кімнаті. Наприклад, прохолодне світло добре підходить для літнього сезону, а тепле для зимової пори тепло.

Високий коефіцієнт кольорів
Потужність світлового потоку становить 450 Лм, а індекс кольору — 80 Ra. Це надає вам змогу зберігати справжні кольори об’ єктів так само, як при природному освітленні. З' єднання до лампи будується на використанні Bluetooth Mesh, що дозволяє уникнути розривів зв' язку та перешкод. Також є технологія SLISAON, яка стежить за тим, щоб лампа завжди залишалася в мережі.

Підтримка голосового керування
Керування лампочкою здійснюється за допомогою спеціального інструменту, який встановлюється на смартфон. За його допомогою ви зможете отримати доступ до всіх параметрів і функцій пристрою. Але головною особливістю моделі стала функція голосового управління, яка стає доступною у випадку використання голосової колонки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.