≡ Розумна лампа Xiaomi Philiz Zhirui Smart LED Bulb White (9290012800) (GPX45RT) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна лампа Xiaomi Philiz Zhirui Smart LED Bulb White (9290012800) (GPX45RT)

Код товару: 970247
Наявність: Є в наявності

  • 399 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Проблиск світла для чудового життя

Світло в нашому житті відіграє набагато важливішу роль, ніж це може здаватися. Підігріте освітлення може допомогти всім членам сім’ї визначити правильний настрій, створити теплоту родинної вечері або на зустрічі з друзями, допомогти зосередитися на роботі або просто розслабитись... Розумна лампочка Philips інтегрується з усіма розумними пристроями MiHome для створення єдиної екосистеми.

Зручне налаштування яскравості і температури за допомогою програми

За допомогою програми ви зможете легко керувати яскравістю та температурою світла Philips. Доступний діапазон температури - від 3000 до 5700K, від м'якого світанку до похмурого заходу сонця, ви можете повторити повний сонячний цикл у себе в кімнаті. Яскравість можна повністю контролювати — від темної ночі до білого дня. Холодний або теплий, яскравий або тьмяний — ви налаштовуєте світло під себе.

4 Природний режим освітлення

Зручно і швидко

Різним інтер'єрам підходить різний тип освітлення для створення унікальної атмосфери. Ви можете вибрати 4 швидких режимів: яскраве світло, кіно, затишний нічник, перемикання між ними здійснюється лише одним клацанням. Ви і ваші гості відчуватимуть домашній затишок, очі не будуть втомлюватися від перегляду фільмів, і вночі Ви більше не будете натикатися на меблі. Створіть ідеальну атмосферу вдома і насолоджуйтесь спокоєм та комфортом.

Синхронізація з іншими лампочками і світильниками

Розумне розташування освітлювальних приладів у вашому домі створює унікальну атмосферу. Програма надає вам змогу об’ єднувати декілька кмітливих лампочок для інтегрованого керування і налаштування лише одним натиском. Крім того, ви можете з такою ж легкістю керувати декількома групами лампочок. Наприклад, розумний потоличний світильник Philips може змінювати яскравість і температуру освітлення, повторюючи природний цикл при світанку, щоб вранці ви не прокидалися від будильника.

З' єднання і керування Wi-Fi

Ви можете керувати своєю розумною лампкою Philips по Wi-Fi, навіть якщо вас немає вдома. Тепер, коли ви можете керувати всім освітленням будинку зі смартфону, Ви можете не турбуватися про те, що забули вимкнути будинку світло. Крім того, ви також можете включити вдома світло, коли будете повертатися з роботи, або якщо поїдете у відпустку. Перед сном Вам не доведеться зайвий раз вставати з ліжка, щоб вимкнути світло, досить просто скористатися смартфоном і насолоджуватися спокійною сном.

Впишеться в структуру "розумного будинку" Вашої мрії

Розумна лампочка Philips чудово поєднується з усією лінійкою розумних пристроїв MiHome! Встановіть багатофункціональний шлюз для керування розумними пристроями, з'єднайте його з бездротовим вимикачем, і вам буде доступно безліч варіантів керування освітленням. Підключивши датчик присутності, ви можете налаштувати автоматичне увімкнення світла при наявності людей у кімнаті. Кожен предмет може додати щось нове і зробити ваше життя ще зручнішим, а ваш дім - розумніший.

Типовий розмір з розширеними функціями

Розумна лампочка Philips зроблена у формі звичайної лампи розжарювання, її цокль відповідає міжнародним стандартам, її діаметр - 60,5 мм, довжина — 109,1 мм. Така лампочка навіть з найпростішого патрона зробить розумний пристрій.

Розподілювач

Над розсіювачем з полікарбонату працювали провідні японські вчені-оптики, у нього високий коефіцієнт пропуску і низький клас палива - UL94-V0.

Корпус

Корпус лампочки зроблено з теплопровідної пластмаси і особливого нейлону. Він не вицвітає з часом, не спотвориться і чудово розсіює тепло.

Цоколь

У лампочці використовується стандартне цокол E27, стійке до дії високих температур і довготривалий термін служби.

Яскраве світло без блимання

Корисні матеріали служать до 10 років

Розумна лампочка Philips пройшла строгий контроль якості і зазнала тяжких випробувань. Завдяки найвищій якості її електроніка стабільно працює, а розсіювач не втрачає своїх властивостей. Відсутність мерехтіння під час свічок допомагає зосереджуватися і не призводить до головного боля. Крім того, лампочка вирізняється завидною тривалістю і дивовижною оптичною властивостями: вона має силу 6,5 Вт — яскравість у 450 люменів, а термін служби може сягати 15 000 годин. Якщо щодня вмикати лампочку на 4 години, вона протримається цілих 10 років.

Просте встановлення - лише 3 кроки!

Після встановлення лампочки завантажуйте і встановіть програму MiHome, знайдіть і змонтуйте ваш пристрій. Після цього ви зможете керувати ним прямо з вашого смартфону: налаштовувати яскравість, температуру, поєднувати його з іншими пристроями і не тільки.

• Встановіть лампочку.
• Скачуйте програму
• Підключіть пристрій до програми

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.