≡ Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED Filament Gold E27 (YLDP2YL) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна лампа Xiaomi Yeelight Smart LED Filament Gold E27 (YLDP2YL)

Код товару: 970289
Наявність: Є в наявності

  • 937 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Повний контроль над освітленням
З дев’ятнадцятого сторіччя класична форма лампочки не зазнала значних змін протягом майже 150 років, але завдяки сучасним світлодіодним технологіям традиційні лампочки стають ще ефективнішими і економнішими, з’єднавши найкращі риси класики і сучасність.

Найближчі спогади
Світло температурою 2700 К схоже на відблиск заходу сонця, який створює затишну атмосферу в цілому домі. Яскравість до 700 лм з зручним регулюванням дозволяє підбудувати лампочку Yeelight під роботу як світлим днем, так і темною вночі.

Підтримка MiHome і Apple HomeKit
Розумна лампочка Yeelight може працювати в екосистемах MiHome і Apple HomeKit, роблячи можливе керування за допомогою голосових команд за допомогою будь-якого зручного голосового помічника, а також створення різних скриптів взаємодії з іншими пристроями.

Розумне світло на кінчиках пальця
У розумну лампочку Yeelight вбудовано Wi-Fi-модуль розумного будинку, за допомогою якого її можна включити в домашню мережу, змінюючи різні параметри за допомогою програми на смартфоні. Крім того, завдяки здібному господарю можна керувати лампою навіть далеко від дому, в тому числі за допомогою світла або таймера роботи.

Ефективна і економічна
У розумній лампочці Yeelight встановлено високоефективний чіп управління, який дозволяє досягти яскравості світла елементів до 117 лм/вт, набагато переходячи традиційні світлодіодні лампочки і продовжуючи приносити задоволення скромним споживанням електроенергії.

Світло ще більше тішить нас
При потужності всього в 6 Вт лампочка Yeelight видає світловий потік у 700 лм, а завдяки вдосконаленій конструкції вона довго тішитиме яскравим світлом.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.