≡ Розумна лампа Xiaomi Aqara Smart LED Bulb E27 (ZNLDP12LM) EU купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Розумна лампа Xiaomi Aqara Smart LED Bulb E27 (ZNLDP12LM) EU

Код товару: 984095
Наявність:

  • 663 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Розумна лампа Xiaomi Aqara Smart LED Bulb E27 (ZNLDP12LM) - Це чудова можливість організувати зручне і сучасне освітлення. Лампочка бере до уваги всі ваші уподобання і стане незамінним помічником у вашому домі. Завдяки їй можна визначити яскравість освітлення та кольорову температуру, підбираючи найсприятливіші умови для роботи, читання та інших занять.

Висока потужність освітлення
Лампочка підходить під найпоширеніший цокол E27, а це може використовуватися в будь - якому приладі від потовкових ламп — до настольних світильників. Потужність лампочки становить 9 Вт, а термін служби може перевищувати 25 000 годин.

Налаштування яскравості і температури кольорів
Максимальна яскравість світлового потоку досягає показника у 806 Лі і може бути відрегульована самим користувачем. За допомогою цього пункту ви можете налаштувати рівень кольорів у діапазоні від 2700 до 6500K. За допомогою цього пункту ви можете обрати тон освітлення для створення різних сценаріїв освітлення. Наприклад, теплі тони підходять для створення романтичної атмосфери, а холодні тони окажуть відсвіжливий ефект і візуально розширюють простір.

Керування смартфоном
На смартфоні можна вкласти лампочку у спеціальну програму. Тут ви знайдете багато параметрів яскравості і температури кольорів і зможете створити власні скрипти освітлення. Крім того, ви можете встановити час автоматичного вмикання і роз’ єднання світла. Всі з' єднання виконуються за протоколом Zigbee.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.