≡ Тример для носа Xiaomi Youpin Small Suitable Nose Hair Trimmer C1-BK Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тример для носа Xiaomi Youpin Small Suitable Nose Hair Trimmer C1-BK Black

Код товару: 970278
Наявність: Є в наявності

  • 360 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Гарний, чистий і охайний зовнішній вигляд чоловіка може зіпсувати одна дрібна деталь — видиме волосся в носі. Тример для носа Xiaomi ShowSee Electric Nose Hair Trimmer розв'язує цю проблему швидко, безболісно й безпечно.

Зовнішній вигляд
Легкий і компактний корпус виготовлений із безпечного пластику. Простий дизайн не приваблює до себе зайвих поглядів. Важить тример усього 26 грамів, а за розміром не більше маркера, що дає змогу носити його із собою в кишені. У поїздках, у відрядження, у відпустці ви завжди впевнені в собі.

Різальна головка
Плавальне високошвидкісне лезо, що обертається, заточене з двох сторін. Під час обертання на 360° зрізає одночасно кілька волосинок.

Двигун
Унікальна конструкція мініатюрного мотора забезпечує високошвидкісну вібрацію та низький рівень шуму. Висока потужність впорається навіть із густими та жорсткими волосинками.

Живлення
Цей портативний пристрій має низьке енергоспоживання. Працює від однієї батарейки типу ААА. Час автономної роботи 3 години. Під час використання по 2 хвилини на день однієї батареї вистачить на 3 місяці.

Догляд
Різальна головка легко знімається. Після застосування зніміть насадку та промийте її під водою, щоб запобігти розмноженню бактерій і не занести їх у носову порожнину.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.