≡ Машинка для стрижки ENCHEN Hummingbird Hair Clipper Black (MK525-052) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Машинка для стрижки ENCHEN Hummingbird Hair Clipper Black (MK525-052)

Код товару: 1027315
Наявність: Є в наявності

  • 651 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Стрижка - це можливість надати волоссю більш акуратного вигляду і шансу поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Xiaomi ENCHEN Hummingbird Hair Clipper – це відмінний триммер, який зможе допомогти вам у цій справі. Пристрій просто у використанні. На його корпусі розташована лише одна кнопка. За допомогою неї девайс включається та вимикається. У комплекті передбачено 3 насадки. Змінюючи їх між собою, ви зможете створити ідеальний зовнішній вигляд та підтримувати його протягом тривалого часу.

Двигун потужністю 10 Вт
Тример обладнаний електродвигуном потужністю 10 Вт. Швидкість роботи досягає 7100 оборотів за хвилину, що забезпечує якісне та швидке зістригання навіть найгустішого волосся. Незважаючи на потужний двигун та високу ефективність, машинка працює практично безшумно. Рівень відтворюваного пристроєм шуму вбирається у 50 дБ.

Унікальна ріжуча головка
Професійна Т-подібна ріжуча головка з товщиною леза 0,3 мм гарантує плавне і безпечне обрізання волосся без заклинивань машинки.

3 змінні насадки
Тример призначений для гоління, створення різних стрижок, вибривання бороди та вусів. У комплекті три насадки від 5 до 15 міліметрів.

До 4 годин безперервної автономної роботи
Тример має вбудовану акумуляторну батарею на 1200 mAh. Повного заряду батареї вистачає на 4 години безперервної роботи машини. За рахунок цього пристрій може працювати від однієї зарядки кілька місяців, залежно від тривалості одного сеансу і частоти стрижок.

Розумна зарядка
Спеціальний індикатор на корпусі показує рівень заряду батареї. В акумулятор вбудовано захист від перезаряджання. А заряджати машинку можна через зовнішній акумулятор, від комп'ютера або автомобільної зарядки.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.