≡ Тример для носа та вух Handx Rejuvenating Mini Nose Hair Trimmer HN1 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Тример для носа та вух Handx Rejuvenating Mini Nose Hair Trimmer HN1

Код товару: 970431
Наявність: Є в наявності

  • 437 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зручний і компактний тример Handx Mini Nose Hair Trimmer HN1. Завдяки компактним розмірам і мінімалістичному дизайну його зручно брати із собою в поїздки або на роботу. Він простий у використанні — досить натиснути приховану кнопку в нижній частині пристрою.

Безпечна конструкція
Спеціальна заокруглена конструкція не дає змогу лезам торкатися шкіри та не травмує слизову носа. Тример обладнаний потужним двигуном, здатним здійснювати до 10000 обертів за хвилину. Тому навіть густе та жорстке волосся зголюється плавно й без ривків. Для роботи впродовж пів року потрібна лише одна батарейка ААА типу.

Мінімалістичний дизайн у формі ручки
Довжина тримера всього 12,9 см, діаметр 1,65 см. Він легко поміщається в кишені та має стильний вигляд. Різальна частина закривається ковпачком, який захищає леза від потрапляння бруду та пилу.

Безболісне видалення волосся
Леза з неіржавкої сталі мають антикорозійні властивості, підвищену зносостійкість. Вони легко захоплюють волосинки, що ростуть у різних напрямках, і безболісно видаляють. Пристрій працює з низьким рівнем шуму — 50 дБ.

Водонепроникність
Герметичний корпус унеможливлює контакт двигуна з вологою. Тому для очищення досить сполоснути тример під струменем води. Завдяки водонепроникності можна вибирати різний тип гоління — сухий або вологий із піною.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.