≡ Штатив для телефону/фотоапарата Gelius Pro Portable Tripod Kit LED Stork GP-PT-002 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Штатив для телефону/фотоапарата Gelius Pro Portable Tripod Kit LED Stork GP-PT-002

Код товару: 999429
Наявність:

  • 1186 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Portable Trod Kit LED Stork - це штатив для телефону або фотоапарата, який дозволить вивести контент вашого блогу на новий рівень. Ваша аудиторія оцінить зйомку, яка забезпечує допоміжні елементи штатува.

Простість керування, світло, гнучкість та інші риси, які мають пристрій, дозволяють професійному персоналу створювати і отримувати задоволення від легкості процесу.

Якщо ви переїдете в складну ситуацію, то подорож стане незамінним помічником на красивих локаціях. Проводити прямі ефіри, демонстрації макіяжу та інші медіа-мерепрія тепер можна без дорогих обладнання.

Гнучка і стильна

Столиця штатува з алюмінієвого сплаву сягає 140 сантиметрів і може згинатися в будь - яку форму. Вага пристрою становить 2кг. Тревнича конструкція має гумові наконечники, які надійно фіксують стачку на поверхні.

Багатофункціональний

Кут повороту 360 градусів: Круті знімки під будь-яким кутом, просто відрегулюйте ідеальну позицію штатува.

Холдер: Поміщайте будь-який пристрій з шириною 3.5 - 6 дюймів у надійного держака.

Пульт керування. Вам не потрібно кожного разу підходити до штатива, керуйте ним за допомогою спеціального пульта.

Дивовижне світло

Правильно підібране світло є гарантією успіху вашого фото і відео контенту, спеціально для його досягнення у штаті від Gelius передбачено LED підсвічування з трьома режимами роботи (Теплий, холодний, змішаний) з регулюванням яскравості.

Купити штатив для смартфона від Gelius і реалізувати свої творчий потенціал - чудова ідея, ми з радістю допоможемо вам в нових починаннях.

Особливості:

З’ єднання за допомогою Bluetooth;

Максимальна висота 140 см;

Кут повороту 360 градусів;

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.