≡ Відеосвітло Ulanzi Vijim Mini LED Video Light (UV-1672 VL49) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Відеосвітло Ulanzi Vijim Mini LED Video Light (UV-1672 VL49)

Код товару: 1087324
Наявність: Є в наявності

  • 634 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Відеосвітло Ulanzi Vijim Mini LED Video Light (UV-1672 VL49) оснащене 60 високоякісними світлодіодами, забезпечуючи яскравість до 800 люкс на відстані 50 см і індекс передачі кольору CRI 95+. Це гарантує високоякісне і натуральне освітлення для ваших фото- та відеозйомок.

БАГАТА ПАЛІТРА КОЛЬОРІВ

Лампа здатна відтворювати 359 різних кольорів і відтінків з плавним регулюванням яскравості від 1 до 100 %. Ви зможете легко вибрати потрібний колір і інтенсивність світла для створення ідеальної атмосфери.

РЕГУЛЬОВАНА ТЕМПЕРАТУРА

При використанні білого світла ви зможете легко регулювати його температуру від 2500K до 9000K з кроком 10 градусів. Це дає вам більшу гнучкість у створенні потрібного освітлення залежно від умов зйомки.

ТРИВАЛИЙ ЧАС РОБОТИ

Вбудований акумулятор ємністю 2000 мАг забезпечує до 120 хвилин безперервної роботи на максимальній яскравості, що дозволяє вам знімати довгі відео або проводити довгі фотосесії без перерв.

УНІВЕРСАЛЬНЕ КРІПЛЕННЯ

Лампа оснащена зручним кріпленням типу «холодний черевик» і різьбою 1/4 дюйма, що дозволяє легко встановити її на штатив, монопод, камеру або сумісний тримач для телефона. Магніт, розташований на задній стінці панелі, дозволяє закріпити її на будь-якій металевій поверхні.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.