≡ Відеосвітло Ulanzi Vijim Built-in Lithium Battery LED Video Light (UV-2326 VL28) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Відеосвітло Ulanzi Vijim Built-in Lithium Battery LED Video Light (UV-2326 VL28)

Код товару: 1087829
Наявність: Є в наявності

  • 453 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ультракомпактний відеоліхтар VL28 Super-Mini від Ulanzi — це 28-світлодіодний світильник зі збалансованим денним освітленням, який ідеально підходить для використання з цифровими дзеркальними фотокамерами, відеокамерами, смартфонами чи бездзеркальними камерами. Він має колірну температуру 6500K, CRI >95, силіконовий дифузор для більш м’якого відтворення та чотири рівні яскравості. VL28 Super-Mini Video Light має час роботи до трьох годин і вбудований літій-іонний акумулятор, який заряджається за допомогою кабелю USB Type-C, що входить у комплект. 28 світлодіодів на камері з колірною температурою 6500K і CRI >95 для точності. Включає силіконовий дифузор для більш м’якого виходу.

НАДКОМПАКТНИЙ ДИЗАЙН

Суперміні-дизайн для встановлення на цифрову дзеркальну фотокамеру чи бездзеркальну камеру. Вбудований літій-іонний акумулятор забезпечує до трьох годин автономної роботи. Має різьблення 1/4″-20 і адаптер башмака для кріплення до камери або обладнання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.