≡ Портативна колонка-караоке Tronsmart Halo 110 IPX6 | BT5.3, AUX, 60W, NFC, EQ, TWS, 18h Max | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна колонка-караоке Tronsmart Halo 110 IPX6 | BT5.3, AUX, 60W, NFC, EQ, TWS, 18h Max |

Код товару: 1089369
Наявність: Є в наявності

  • 4776 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Tronsmart Halo 110 – це стильна портативна акустика-караоке із потужним звучанням. Колонка ідеально підійде для веселого проведення різноманітних заходів, вечірок та корпоративів.
Підключення
Девайс підтримує всі основні режими відтворення – Bluetooth, картка пам'яті, USB, AUX. Завдяки цьому Halo 110 сумісна з безліччю гаджетів, включаючи смартфони, планшети, ноутбуки різних виробників. Наявність TWS дозволяє сполучати дві акустики для отримання ідеального стереозвуку. Бездротове підключення можливе і за NFC. Основні характеристики x000D Динамікі загальною потужністю 60 Вт видають пробивний звук з ідеальним частотним балансом. Якість звуку не погіршується навіть на найвищих рівнях гучності. Яскраве і об'ємне звучання колонки припаде до смаку всім любителям музики і караоке. Час повної зарядки складає всього до 5 годин. У комплектацію входить чутливий мікрофон з кабелем для його підключення. Мікрофон виводить звук голосно і без спотворень, дозволяючи отримати максимум задоволення від виконання улюблених пісень. Міцний корпус, силіконова накладка на порти і наявність ступеня захисту IPX6 дають можливість використовувати Halo 110 в будь-яких умовах. Ви можете користуватися акустикою-караоке біля басейну, на пляжі, на природі або в душі. включати підсвічування і не тільки. Є еквалайзер із кількома режимами роботи. З додатком Tronsmart App можна з легкістю налаштовувати аудіосистему на відстані. Підсвічування світиться в такти музиці, роблячи її прослуховування ще цікавішим. Зручна складна ручка дозволяє без зусиль переміщати девайс.
Tronsmart Halo 110 – Ваша ідеальна акустика-караоке для гарного проведення часу з сім'єю, колегами та друзями.
потужність динаміка: 60 Вт;
діапазон відтворюваних частот: 20000 Гц;
варіанти підключення: провідне, бездротове; діапазон: в межах 10 метрів;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
вхід: 5В/2.1А; >час відтворення музики: 18 годин;
час зарядки: близько 5 годин;
вага: 2,72 кг.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.