≡ Портативна Bluetooth колонка Xdobo Hero 1999 IPX7 | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка Xdobo Hero 1999 IPX7 |

Код товару: 1089300
Наявність: Є в наявності

  • 2063 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xdobo Hero 1999 – це портативна акустика із потужним стереозвучанням. Стильний дизайн і унікальна технологія відтворення музики сподобається всім меломанам.
Особливості моделі
Час роботи колонки залежить від гучності програвання. Коли Xdobo Hero 1999 настроєно на максимальну гучність, включається система оптимізації терміну служби батареї та часу відтворення. Тобто, щоб грати довше і знизити витрату заряду батареї, баланс тону буде автоматично відрегульований відповідним чином, налаштовуючи низькі, високі та середні частоти. коли завгодно. Колонка витримує занурення у воду на глибину до 1 метра. У комплект також входить шнурок для комфортного носіння на рюкзаку або сумці. Завдяки цьому стовпчик ідеально підійде любителям активного способу життя. Її можна сміливо брати в похід, на пляж або на рибалку. Акустика видає об'ємне звучання 12D, що створює неповторний ефект оточення музикою. Якісний акумулятор 6600 мАг дозволяє безперервно експлуатувати колонку до 20 годин роботи. Xdobo Hero 1999 також можна використовувати як повербанк. Версія Bluetooth 5.0 забезпечує стійкий і швидкий зв'язок з пристроями. З'єднання з пристроями тримається на відстані 18 метрів. Є USB і AUX входи, роз'єм для карти пам'яті Micro-SD. Крім цього, якщо у вас є 2 колонки Xdobo Hero 1999, ви можете об'єднати їх за допомогою технології TWS. Це дозволить сформувати більш дзвінкий та насичений звук.
Управління
5 кнопок на панелі керування дозволяють включати девайс, вибирати режим роботи, перемикати треки, налаштовувати гучність, ставити треки на паузу. Управляти колонкою Xdobo Hero 1999 з легкістю зможуть усі. Outdoor дизайн колонки покликаний наголосити на Вашій індивідуальності. Софт тач покриття і округлена форма роблять Xdobo Hero 1999 дуже зручною для шкарпетки.
потужність динаміків: 50 Вт;
діапазон відтворюваних частот: 80 Гц – 18 кГц;
опір: 4 Ом;
варіанти підключення: провідне, бездротове;
версія Bluetooth: 5.0;
робочий діапазон: в межах 18 метрів;_x br/>підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
вхід: 5 В;
ємність акумулятора: 3.7 В / 6600 мАг;
макс. час відтворення музики: 20 годин;
час зарядки: 3 години;
розміри: 215×62×80 мм;
вага: 742 г;

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.