≡ Портативна Bluetooth колонка xdobo Wake 1983 IPX7 | BT5.0, AUX, 25x2W, TWS, 10h Max | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка xdobo Wake 1983 IPX7 | BT5.0, AUX, 25x2W, TWS, 10h Max |

Код товару: 1089301
Наявність: Є в наявності

  • 1838 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xdobo Wake 1983 – це чудовий звук у поєднанні із соковитим басом. Колонка з'єднується з будь-якими пристроями, що підтримують технологію Bluetooth на відстані до 18 метрів. Підключати плеєри, мобільні телефони, ноутбуки можна через USB та AUX входи. Відтворення аудіо файлів можливе і з Micro-SD карти пам'яті. При вельми малій вазі та габаритах (215&62×80 мм, 742 г), вона видає потужний і насичений стереозвук.
Акустика оснащена сучасним DSP процесором, що сприяє більш якісній обробці аудіо сигналу. Крім цього, Xdobo Wake 1983 дарує Вам повною мірою живе звучання, як на концерті. Xdobo Wake 1983 можна використовувати для гучного зв'язку, оскільки ця модель має мікрофон. Приймати вхідні дзвінки можна при підключенні до смартфону. Колонка витримує навіть 10 хвилин знаходження під водою. Порти захищені водонепроникною силіконовою накладкою. Ці фактори роблять вказану модель ідеальним варіантом для експлуатації в будь-яких умовах: на пляжі, під дощем або під душем. досить велику кімнату. Акумулятор 6600 мАч надає безперервну роботу акустики до 10 годин. Для заряджання колонки в комплекті Ви знайдете USB-кабель.
Акустика підтримує одну з останніх версій технології Bluetooth – 5.0. Якщо у Вас є 2 колонки Xdobo Wake 1983, Ви можете об'єднати їх по Bluetooth, щоб сформувати більш потужну бездротову стереосистему. увімкнення, перемикання режимів, еквалайзер, гучність, відтворення/пауза, зменшення гучності, голосовий помічник. Завдяки цьому керувати вказаною моделлю та налаштовувати звук «під себе» дуже просто.
Дизайн
Елегантний дизайн, який точно впишеться в будь-який інтер'єр. Не залишаться байдужими і ті, хто багато часу проводить на вулиці, адже outdoor дизайн колонки покликаний точно наголосити на Вашій індивідуальності. Зручна форма з матовим і міцним софт тач покриттям буде надійно триматися у ваших руках, що дуже важливо для активного відпочинку. />кількість динаміків: 2;
потужність динаміків: 50 Вт;
діапазон відтворюваних частот: 80 Гц – 180 кГц;
опір: 4 Ом;
варіанти підключення: провідне, бездротове;
версія Bluetooth: 5.0;
робочий діапазон: в межах 18 метрів;_x br/>підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
вхід: 5 В;
ємність акумулятора: 3.7 В / 6600 мАг;
макс. час відтворення музики: 10 годин;
час зарядки: 3 години;
розміри: 215×62×80 мм;
вага: 742 г;

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.