≡ Портативна Bluetooth колонка xdobo X8 III IPX7 BT5.3, EQ, 2*30W, TWS, AUX/TF/USB, 12h Max| купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка xdobo X8 III IPX7 BT5.3, EQ, 2*30W, TWS, AUX/TF/USB, 12h Max|

Код товару: 1089311
Наявність: Є в наявності

  • 2627 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Xdobo X8 III – це портативна акустика з бездоганним звучанням та унікальним RGB підсвічуванням. Сполучення з пристроями здійснюється через Bluetooth. Плеєри, смартфони, планшети можна підключати за допомогою USB та AUX портів. Є слот для карти пам'яті та роз'єм під U disk.
Особливості моделі
Завдяки оновленому вбудованому чіпу, звук Xdobo X8 III виправдовує всі очікування. Колонка видає чистий звук на будь-якій гучності. Ви можете сміливо експлуатувати колонку на пляжі, у басейні, під душем та під час дощу. За рахунок компактних розмірів її дуже зручно брати з собою куди б Ви не пішли. Акумулятор 3300 мАг забезпечує 12 годин безперервної роботи. Заряджається девайс всього 3 години.
Вбудований HD мікрофон з функцією шумозаглушення дає можливість розмовляти по телефону на відстані, або користуватися покращеним голосовим асистентом.
Акустика підтримує Bluetooth 5.3. Це найбільш швидка та стабільна на сьогоднішній день версія технології. Якщо у Вас є 2 Xdobo X8 III, Ви можете об'єднати їх через Bluetooth, щоб сформувати потужнішу бездротову стереосистему. При сумісному з'єднанні двох колонок, Ви отримаєте захоплюючий кінематографічний звук. відтворенням. Є еквалайзер з 3 варіантами налаштування звуку, який робить звучання треків ще приємнішим. не тільки виглядає красиво, а дозволяє комфортно користуватися Xdobo X8 III в темний час доби. Софт тач покриття робить колонку приємною на вигляд і на дотик. На бічній частині розташоване кріплення, яке дозволяє фіксувати стовпчик на рюкзаку або сумці. Навіть на максимальній гучності стовпчик не підстрибує і не рухається. />потужність динаміків: 60 Вт;
діапазон відтворюваних частот: 40 Гц – 20 кГц;
опір: 4 Ом;
варіанти підключення: провідне, бездротове;
версія Bluetooth: 5.0;
робочий діапазон: в межах 15 метрів;_x br/>підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
вхід: 5В/2А;
ємність акумулятора: 7.2 В 3300 мАч;
час відтворення0
час зарядки: 4 години;
розміри: 225×75×95 мм;
вага: 876 г;
в комплект входить кабель USB, кабель AUX та посібник користувача .

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.