≡ Портативна Bluetooth колонка Tronsmart T6 Pro IPX6 | BT5.0, AUX, 45W, TWS, EQ, 24h Max | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативна Bluetooth колонка Tronsmart T6 Pro IPX6 | BT5.0, AUX, 45W, TWS, EQ, 24h Max |

Код товару: 1089366
Наявність: Є в наявності

  • 3265 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Tronsmart T6 Pro IPX6 – це бездротова акустика, що поєднує високоякісний звук і мобільність. Колонка забезпечує потужне звучання та простоту використання в будь-яких умовах.
Підключення
Bluetooth 5.0 відповідає за швидке та стабільне сполучення акустики з Вашими пристроями. Гаджети, які не підтримують бездротове з'єднання, можна підключити за допомогою портів AUX 3.5 мм, USB. Є слот для картки пам'яті. Всі входи захищені щільним гумовим клапаном.
Девайс підтримує технологію TWS. З її допомогою Ви можете поєднати дві T6 Pro для отримання більш детального стереозвучання. Конструкція, що складається з 2 пасивних радіаторів та 2 57-мм динаміків має високу потужність 45 Вт. Звучання будь-якої музики приємно здивує всіх меломанів. Акумулятор об'ємом 10400 мАч дарує до 24 годин безперервної роботи колонки (приблизно 500 пісень). Аудіосистему можна використовувати як повербанк для заряджання смартфонів. Наявність вологозахисту IPX6 дозволяє використовувати T6 Pro під дощем або в душі. режиму роботи, збільшення та зменшення гучності. Еквалайзер із трьома режимами налаштування дозволяє підправляти звук під свої переваги. Аудіосистема обладнана чітким мікрофоном для прийняття дзвінків і використання голосового помічника. Акустика тактильно приємна завдяки м'якому софт-тачу покриттю. Невеликий розмір акустики дає можливість застосовувати її як у приміщенні, так і на вулиці. Є яскраве LED підсвічування.
Якщо Ви особливо вимогливі до якості відтворюваного аудіо, Tronsmart T6 Pro IPX6 буде Вашим оптимальним вибором.
Характеристики:
< бездротова;
кількість динаміків: 2;
потужність динаміка: 45 Вт;
діапазон відтворюваних частот: 20000 Гц;
варіанти підключення: провідне, безпроводове />версія Bluetooth: 5.0;
підтримка профілів: A2DP, AVRCP, HFP;
вхід: 5В/2.1А;
ємність акумулятора: 3.7 В 10400 мАч >час відтворення музики: 24 години;
розмір: 230*83;
вага: 870 г.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.