≡ Набір ножів HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір ножів HuoHou Martial Steel Knife (HU0014) 6 шт. предметів

Код товару: 970420
Наявність:

  • 1710 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Huo Huo Hu Steel Knife Set 6 предметів (XH-1033) є набір кухонних приналежень, до якого входить чотири ніжки, одні кухонні ножі і дерев'яна підставка. Лізання ножа виконане з німецької нержавіючої сталі і відповідає стандарту DIN. Вона насичена такими мінералами, як хром, молібден і ванадій, що значно підвищує її надійність, стійкість до окислення і зносостійкість. Важливим привілеєм даної сталі є збереження доброго заточення. Весь процес виробництва включає в себе понад 20 етапів: формування, термічну обробку, пайка, шліфування, шліфування та інші.

Професійна термічна обробка

Для отримання ідеальних лезів, ножі зазнають складного процесу термічної обробки. На першому етапі вони проходять 4 етапи нагрівання до 1050C. Далі настає стадія зниження температури, вона йде в три етапи і охолоджує леза до 50C. Нарешті, щоб досягти рівномірної структури, процедура може повторюватися і займає в цілому до 5 г. Для покращення змінних якостей, всі ножі проходять стадію обробки та шліфування. Результатом стає V-подібна заточка. Протягом довгого часу вона зберігає добрі риси клинка.

Інноваційний ергономічний дизайн

Для міцної міцності рукоятки та леза використовують технологію безшовного зварювання. Завдяки цьому ніж стає надійнішим, безпечнішим, гігієнічним і зручнішим. Рукоть, зроблена підлогою, знизила масу виробу. Вигнута форма забезпечує зручніший хват і притисненість до долоні. Крім того, рука має відмінну ангезію до шкіри і стійко тримається рукою. Зворотна сторона леза виконана у формі дуги і відповідає ергономічним принципам, що надає ножу відмінний баланс.

Безпечна конструкція рукоят

На лезовому нозі є спеціальні витівки, які допомагають не наливатися на поверхню лізвію під час нарізки. Щоб збільшити безпеку між лезом і держаком, він не дозволяє руці зісковзнутися і захищати пальці від порізів. Комплект Huo Huo Hu Steel Knife Set (XH-1033) є універсальним і підходить для будь-яких цілей. За його допомогою можна легко нарізати м’ясо, рибу овочі та фрукти, а спеціальний ніж, щоб прикрасити майбутні страви. До комплекту входять кухарські ножиці та чудова березова підставка.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.