≡ Набір ножів HuoHou Nano кераміків з 4 предметів (Huo4) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір ножів HuoHou Nano кераміків з 4 предметів (Huo4)

Код товару: 984138
Наявність: Є в наявності

  • 1008 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Екологічно безпечні

Набір кухонних ніжів Huo Huo Huo y виготовлено не з звичайної кераміки, а з сучасної цирконієвої кераміки з використанням диоксиду циркону шляхом пресування, обпалювання і шліфування. На відміну від металевих ножів, вони не переносять іонів металу в їжу, яка є екологічно безпечною. Ножі не потрібно мити і начищати.

Висококласна австралійська цирконія

Команда розробників відвідала ряд постачальників сировини по всьому світу, зупинившись на екологічно чистої циркони піску з західного узбережжя Австралії. Після застосування спеціальної технології обробки і фільтрування він став ідеальним сировиною для ножів. Пройшовши через прес на 300 тонн, термічну обробку при температурі 2000 °С та алмазну полірацію витворили на свою форму.

Вакуумна технологія насичення вуглецю

На відміну від звичайних ножів з чорної кераміки, для виготовлення керамічних ніжів Huohou використовують високотемпературну вакуумну технологію хімічного оксидування і науглерування, при якій вугільний порошок просочується в сире і заповнює порожньоти, ущільнюючи його і придаючи лезії міцності й блиск, спричиняючи антибактеріальний ефект.

Вертикальне шліфування

Замість класичного плоского шліфування для виготовлення ножів застосовують інноваційну японську технологію вертикальної шліфування, завдяки якій товщина лізвію не перевищує 0.4 мм.

Принцип ергономічності

Лезія рівномірно вигнута для полегшення різки. Ефективна чистка овочів та фруктів завдяки овертанню на 90 градусів. Рукоять з TPR пластику неточна і приємна на дотик. Вона послаблює тиск на кінчики пальців.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.