≡ Набір ножів HuoHou Black non-stick heat knife 2 ніжи купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір ножів HuoHou Black non-stick heat knife 2 ніжи

Код товару: 970437
Наявність: Є в наявності

  • 1008 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Два мікроструктурні покриття з «ефектом лотоса»

В процесі виробництва сталева була покрита двома захисними шарами (микроструктурними та наноструктурними), які створили "ефект лотоса". Подібно як листя лотоса стійке до насоканію через структуру мембранної структури, так і поверхня ніж має ефект самоочищення і не накопичує на собі залишків їжі чи води.

Нанокерамічне антипригарне покриття

Чорне покриття ножа — це шар, створений з використанням наноматеріалів та складних нанотехнологій. Він пройшов перевірку світового лідера компанії SGS і повністю відповідає національним стандартам безпеки продуктів харчування, а також має сертифікацію американського агентства FDA.

« Ні» коррозії та шкідливі бактерії

Шляхом обпалювання при 280 °C керамічним покриттям ніжки набув твердої і щільної непористої структури, яка ефективно бореться з нагромадженням бруду та ростом хвороботворних бактерій. Поверхня ніг стійка до дії різних кислот та лужного органічного походження і не піддається окисленню. Крім того, ніж не отримує неприємного запаху, навіть якщо його використовують для роботи з різноманітними продуктами.

Гігантська сталь, твердість і міцність

Вибрана для виготовлення ніж насичена хромом нержавіюча молібден-ванадієва сталь 50Cr15MoV має високі показники відносостійкості, пластичності і стійкості до коррозії. Завдяки збільшеному вмісту вуглецю сталевий сталь має більшу силу, ніж звичайна нелегкова сталь і не піддається утворенню вигинів та зазубрин.

Ручна затока, довга гострота

Кожен ніж пройшов вісім етапів ручної заточки і шліфування під кутом 13 градусів, які зробили лезо ножа надзвичайно гострим. Ректи продукти стало набагато легше, але це не все. Ніж не « вивищує» з їжі поживні речовини і вологу, зберігаючи її смак і користь.

Чудові технології, чудова якість

Виготовлення носа складається з 25 етапів, у тому числі обрізання, формування, термообробка, зварка, шліфування, піскотруйна обробка, нанесення захисних шарів і обпалювання.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.