≡ Набір ножів з дошкою Xiaomi HuHou Fire Cerramic Knife Cutting Board Set (3+1 Blue (HU0020) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір ножів з дошкою Xiaomi HuHou Fire Cerramic Knife Cutting Board Set (3+1 Blue (HU0020)

Код товару: 996242
Наявність:

  • 1268 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Не іржа і легко відмивається

Огневпорний керамічний ніж не містить важких металів, як, наприклад, нікель і хром, і сам по собі не виділяє іонів металів, тому він абсолютно безпечний для вашої їжі. Відсутність металу захищає ніж від іржавіння, а керамічну поверхню легко відмивається навіть водою.

Високоякісна кераміка

Листя ножа виготовлено з високої цирконієвого піску з західного узбережжя Австралії. Плавлення в тиглах і подальша спеціальна обробка, включаючи спечення при 2000 градусах за Цельсієм під 300-тонним пресом, забезпечують створення благородної і високотехнологічної поверхні керамічного ножа.

Особлива кромка

Японська технологія різанини виготовляла лезання ножами. Завдяки цьому кераміка, яка ріжеться, набагато тонша, ніж металева. Це дозволяє не стискувати їжу при нарізанні, не видаючи з неї сік і зберігаючи початковий смак їжі.

Легка і зручність

У порівнянні з звичайними сталевими ножами керамічні ножі легше і зручніше. Товщина ніжів становить лише 2/3 від звичайних сталевих ножів, а вага складає лише 1/3 від маси звичайних сталевих ножів, що робить поводження з керамічним ножем легким і зручним.

Зручна силіконова ручка

Ручка для ножа зроблена з силікону, який легко тримати й контролювати мокрими або навіть жирними руками. Матеріал відрізняється від стійкості, неточності та стійкості до деформації, тому він підходить для тривалого використання в домашніх умовах. Оскільки між ручкою і лезом немає зазорів, які б потрапляли в багнюку, ніж легко і просто миється.

Роздільна дошка

Набір ножів містить не тільки кухонні ножі для щоденного вжитку, але й роздрібну дошку, виготовлену з виносочного матеріалу. Вона не тупить кераміки та сталеві ножі під час розподілення їжі, не вбирає гострі запахи й смаки, а також легко миється.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.