≡ Набір ножів для овочів і фруктів Xiomi HuoHou з 3 предметів (HU0135) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Набір ножів для овочів і фруктів Xiomi HuoHou з 3 предметів (HU0135)

Код товару: 970231
Наявність:

  • 488 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Качеські ножі є головними інструментами на кухні будь - якого кухаря.
Комплект Xiaomi HuoHou HU0135 містить 3 Універсальні моделі з різною заточкою леза. Нож завдовжки 421 мм чудово підходить для великих овочів і фруктів, а два ніжка 201 мм давати собі раду з дрібними продуктами. Ножі пройшли довгий промисловий процес, до якого входили 25 етапів: термообробка, заколювання, обрізання, формування, пісотруйна обробка, зварка, шліфування, оброблювання та нанесення захисних шарів.

Сталь носа вкрита мікроструктурним та наноструктурним покриттям. Разом вони утворюють "ефект лотоса", що надає лезо унікальної якості самоочищення і перешкоджає накопичуванню залишків їжі чи води. Навіть якщо забруднення дуже сильне, ніж можна легко очистити до ідеального стану. Найближчий шар — це спеціальний керамічний нанопоклад, який надає клинку антипригарних властивостей. Він пройшов перевірку світового лідера компанії SGS і повністю відповідає стандартам безпеки продуктів харчового класу.

Гігантська надпрочна сталь
Для виготовлення ножа було обрано насичений хром нержавіючу молібден-вандиєву сталь. Вона добре себе зарекомендувала, тому що володіє чудовими показниками зносостійкості, пластичності та стійкості до коррозії. Завдяки високому вмісту вуглецю клінок не піддається утворенню вигинів чи зазубрин. 

Надійний захист від шкідливих бактерій
Високотемпературна обробка при 280 °С надає керамічним покриттям твердості і формує щільну неристову структуру, яка не дозволяє викопувати бруд і розвивати шкідливі мікроорганізми. Поверхня ніж не піддається оскарженню і не набуває чужих запахів, навіть під час тривалої експлуатації з різними продуктами. Ножі добре продумані. Завдяки цьому можна зменшити навантаження під час нарізання твердих продуктів. Упродовж довгого часу лезо зберігає свою руду і добре заточується.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.