≡ Монопод для селфі + Штатив Gelius Pro Selfie Monopod Tripod GP-SS002 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Монопод для селфі + Штатив Gelius Pro Selfie Monopod Tripod GP-SS002

Код товару: 993582
Наявність:

  • 433 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Кожен з нас стикався з такою проблемою як незручність фотографувати себе на гарному фоні за допомогою видовженої руки. Ми прибіжимо до якихось хитрощів, ставимо фотоапарат на затримку або просто просимо випадкових перехожих сфотографувати вас. Але не завжди ми отримуємо той результат, який хочемо. Неправильно вставлений ракурс або перехожий, який вперше тримає в руках камеру, може повністю зіпсувати фотографію. Момент вже не повернеш. Для вирішення таких проблем існують моноподи.

Монопід GP-SS002 призначено для відео і фото знімання, за допомогою якого ви зможете змінити ракурс і відстань. У вас з легкістю отримуються цікаві фотографії або відеоролики. У використанні монопод-трипод дуже простий і удобен, достатньо встановити смартфон або камеру в кріплення і у вас все готово до знімання.

Стійкі ніжки роблять трипод ідеально для внутрішнього і зовнішнього використання. Gelius Pro Selfie Monod Tredid GP-SS002 можна використовувати в будь-якому місці, і в будь-яку погоду, що робить його ідеальним аксесуаром.

Характерики:

Модель: GP-SS002

Основний матеріал: Алюмінієвий сплав

Фортеця для телефону: 62м - 110м

Довжина держака: 119м

Довжина відокремленого держака: 820м

Загальний розмір: 47x33190мм

Вага: 158г

Особливості:

Додаткові твердині для GoPro

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.