≡ Селфі-монопод BOROFONE BY7 Magic Mirror live broadcast holder купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Селфі-монопод BOROFONE BY7 Magic Mirror live broadcast holder

Код товару: 1041190
Наявність: Є в наявності

  • 296 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

BOROFONE BY7 Magic Mirror — компактний і функціональний монопод для зйомки відео й стримів. Розрахований на телефони з діагоналлю від 3,5 до 6,7 дюймів.

Найкращі кадри

Яскраві вечірки, подорожі, несподівані зустрічі — монопод BOROFONE BY7 Magic Mirror допоможе якнайкраще зафіксувати всі моменти, які хочеться запам’ятати. Телескопічний механізм цього трипода розкривається на довжину до 65 сантиметрів, а тому в кадр вдається захопити ще більше потрібних деталей.

Дистанційне керування

Для зручного керування камерою телефону в моноподі BOROFONE BY7 передбачена знімна кнопка з радіусом дії до 5 метрів. Вона зв'язується зі смартфоном через Bluetooth 4.0 і не вимагає візуального контакту з ґаджетом.

Універсальний механізм

BOROFONE BY7 сумісний із девайсами під керуванням Android 4.4.0 або вище та iOS 9.2 або вище. Поворотна конструкція дає можливість використовувати мобільний девайс як у горизонтальному, так і вертикальному положенні.

Підручний аксесуар

За бажанням монопод BOROFONE BY7 буде комфортно взяти із собою, адже ідея чи нагода для вдалого кадру може з’явитися будь-якої миті. Довжина виробу у складеному вигляді становить лише 18 сантиметрів, а вага не перевищує 120 грамів. Такий компактний аксесуар легко поміститься і не займе багато місця в рюкзаку чи сумці.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.