≡ Селфі-монопод BOROFONE BY9 Streamer mini live broadcast stand Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Селфі-монопод BOROFONE BY9 Streamer mini live broadcast stand Black

Код товару: 1041246
Наявність: Є в наявності

  • 278 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Селфі-монопод BOROFONE BY9 Streamer маэ зручну та практичну конструкцію, важить всього 140 грамів та витримує значні навантаження завдяки надійному корпусу з нержавіючої сталі.

Має бездротове з'єднання з підключеним пристроєм, яке забезпечує Bluetooth 4.0. Якість з'єднання дозволяє фотографувати та знімати відео навіть на відстані 20 метрів. Зробити це вам допоможе зручний пульт, що йде в комплекті з моноподом. А використання триноги прибере усі можливі розмитості, які виникають через тремтіння рук.
Знімний пульт можна використовувати як на відстані, використовуючи монопод як штатив, так і безпосередньо на корпусі при використанні моноподу у якості селфі палки.

Ручка селфі палки здатна розділятися на три «пелюстки», перетворюючи його на стійкий трипод.
Затискач для смартфона обертається на 360 °, що дозволяє виставити потрібний кут нахилу для зйомок у будь-яких ракурсах. Розсувне кріплення закріпить навіть найбільший смартфон.

BOROFONE BY9 Streamer має висувний штатив, який витягується до 750 мм. Розміри монопода 155 х 46 х 32 мм. Його легко як розкласти, так і скласти після використання і переносити з собою, адже він не займе зайвого місця.

Легко підключається до будь-якого смартфона, сумісний з операційними системами iOS та Android.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.