≡ Модуль керування розумним домом Xiaomi Qingping Gateway (CGSPR1) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Модуль керування розумним домом Xiaomi Qingping Gateway (CGSPR1)

Код товару: 984089
Наявність:

  • 527 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Qingping Bluetooth Gateway - це шлюз, який може з'єднати Bluetooth-датчики та інші смарт пристрою в одну мережу і збільшити функціональність розумного будинку. Девайс можна синхронізувати з розумними дверними замками та датчиками руху, які потрібно встановити на вікнах. Як тільки датчики помітять рух, він подасть сигнал на ваш телефон, що гарантовано допоможе захистити будинок від небажаних проникнення. Спеціальна мобільна програма MiHome надає змогу віддалено керувати і отримувати сповіщення про роботу приладів у системі. Перенесення даних відбувається за каналами Bluetooth 4.2 і Wi-Fi 2,4 ГГц, а харчування здійснюється від стандартного джерела електрики

Розумне керування
Для початку роботи достатньо вставити базу в джерело живлення і синхронізувати її з телефоном через програму Mi Home. Таке розумне керування дає змогу задавати команди не встаючи з дивана. За допомогою Bluetooth каналів можна керувати різними скриптами: дверима, датчиками температури, вологістю та іншим смарт девайсом.

Контроль за кліматом
Програма Mi Home надає вам змогу створювати спільні сценарії роботи для різних розумних приладів. Наприклад, можна синхронізувати кондиціонер з датчиками температури, вологості або навіть з датчиком відкриття вікон, щоб створити ідеальну атмосферу в будинку і економити електроенергію.

Функціональна
За допомогою додаткових інтелектуальних пристроїв і датчиків можна значно розширити шлюз:
 • Датчик руху допомагає автоматично вмикати девайси в присутності людини.
 • Маленький контролер з акселерометром дозволяє легко керувати приладами в кілька рухів.
 • Разом з бездротовою кнопкою шлюз може служити навіть дверним дзвінком.
 • Спеціальні датчики на вікнах і дверях можуть бути чудовим сигналом, що гарантує захист дому.

Дизайн
Qingping Bluetooth Gateway має дуже лаконічний і продуманий дизайн. Шлюз зроблений з якісного ABS-пластика з захистом від вологи і пилу. Корпус девайсу захищений від вигоряння і подряпин. Ви можете бути впевнені, що шлюз протримається багато років без необхідності заміни.

Безпека даних
Шлюз і пов'язані з ним аксесуари ідентифікують вхідні і шифрують вхідні дані, що гарантує цілковиту конфіденційність і безпеку вашого будинку.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.