≡ microSDHC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme Action A1 32Gb class 10 V30 (R100MB/s, 667x) (adapter SD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDHC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme Action A1 32Gb class 10 V30 (R100MB/s, 667x) (adapter SD)

Код товару: 1087972
Наявність: Є в наявності

  • 446 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Карти пам'яті SanDisk Extreme Action A1 32Gb відрізняються підвищеною міцністю і високою надійністю в найжорсткіших умовах. Завдяки високій швидкості записування знижується час, необхідний для перенесення світлин і відео на карту пам'яті або з карти пам'яті на комп'ютер.

Все найкраще трапляється швидко. Завдяки високій швидкості записування, до 40 МБ/с, карти пам'яті SanDisk дають нагоду зберегти всі деталі. Завдяки високій швидкості записування знижується час, необхідний для перенесення світлин і відео на карту пам'яті, тому завжди можна встигнути зробити новий вдалий кадр і асолоджуватися плавним відтворенням відео.

Класи швидкості 10 і U3 (UHS 3) позначають, що карта забезпечує можливість запису відео у форматах 4K Ultra HD і Full HD. Карта пам'яті, що забезпечує записування відео високої роздільної здатності, яке буде мати гарний вигляд на телеекранах і моніторах, що підтримують новий відеостандарт 4K Ultra HD — ідеальний вибір для смартфонів, планшетів і камер, сумісних зі стандартом 4K Ultra HD.

Можна сміливо користуватися своїм телефоном або планшетом під час снігопаду, знімати в басейні або серед розпечених пісків пустелі. Карта пам'яті SanDisk вціліє навіть у разі відмови самого пристрою.

Швидкість читання: до 100 МБ/с
Швидкість записування: до 40 МБ/с

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.