≡ microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme Pro A2 128Gb class 10 V30 (R200MB/s,W90MB/s) (adapter) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme Pro A2 128Gb class 10 V30 (R200MB/s,W90MB/s) (adapter)

Код товару: 1088017
Наявність: Є в наявності

  • 900 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme Pro (adapter) — карта пам'яті, що має клас пам'яті A2 та швидкість запису відео V30, що дозволяє знімати в форматі 4K. Обсяг пам'яті 128 ГБ — записуйте години відео та робіть тисячі високоякісних фото на своєму смартфоні чи фотоапараті.

Знімайте ще більше пригод та записуйте відео в форматах Full HD або 4K Ultra HD на вашому смартфоні Android, планшеті, екшн-камері, дроні або професійній фотокамері разом з SanDisk Extreme Pro.

Карти пам'яті SanDisk Extreme відрізняються підвищеною міцністю і високою надійністю, тому без проблем працюватимуть в самих жорстких умовах та за низьких і високих температур.

Завдяки високій швидкості запису знижується час, необхідний для перенесення фотографій і відео на карту пам'яті або з карти пам'яті на комп'ютер. А SanDisk Extreme Pro забезпечує швидкість запису до 90 Мб/с, швидкість читання до неймовірних 200 Мб/с. Ви завжди встигнете зробити вдалий кадр і зможете насолоджуватися плавним відтворенням відео чи роботою додатків на смартфоні.

Класи швидкості 10 і U3 (UHS 3) означають, що карта забезпечує можливість запису відео у форматах 4K Ultra HD і Full HD — це ідеальний вибір для смартфонів, планшетів і камер, сумісних зі стандартом 4K Ultra HD.

Ви зможете сміливо користуватися своїм телефоном або планшетом під час снігопаду, вести зйомки у басейні або серед розпечених пісків пустелі. Карта пам'яті SanDisk вціліє навіть у разі відмови самого пристрою. Карти мають високу ударостійкість і водонепроникність, працюють при широкому діапазоні температур і захищені від впливу рентгенівських променів, тому ви можете насолоджуватися будь-якими пригодами і не переживати за втрату файлів.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.