≡ microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme A2 128Gb class 10 V30 (R190MB/s,W90MB/s) (adapter SD) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

microSDXC (UHS-1 U3) SanDisk Extreme A2 128Gb class 10 V30 (R190MB/s,W90MB/s) (adapter SD)

Код товару: 1088018
Наявність: Є в наявності

  • 900 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Картка пам'яті SanDisk Extreme A2 128Gb (adapter SD) дозволяє заощаджувати час, передаючи дані зі швидкістю читання до 190 МБ/с на основі технології SanDisk QuickFlow. Ідеальне рішення для смартфонів на базі Android, екшн-камер та дронів завдяки швидкості запису до 90 МБ/с. Ця високошвидкісна картка microSD записує відео у форматі 4K UHD, підтримує формат Full HD і високу роздільну здатність фотографій. Крім того, вона має клас швидкості A2, завдяки чому програми працюватимуть швидше і користуватися смартфоном стане ще зручніше.

Завдяки технології SanDisk QuickFlow ця карта пам'яті оптимізує швидкодію для швидкого перенесення даних зі швидкістю читання до 190 МБ/с.

Знімайте динамічні фотосюжети або відео завдяки швидкості запису до 90 МБ/с.
Карти пам'яті SanDisk microSDXC Extreme 128GB — це ідеальне рішення для знімання під час активного відпочинку, поїздок на вихідні та спортивні заходи, де цінний кожен кадр. Швидкісний клас 3 за стандартом UHS (U3) та швидкісний клас відео 30 (V30) карти пам'яті SanDisk Extreme microSD UHS-I означають, що з її допомогою можна записувати відео з роздільною здатністю 4K UHD та Full HD без перешкод.

Специфікація A2 карти SanDisk Extreme microSD — запорука того, що програми працюватимуть швидше, а користуватися смартфоном в цілому стане зручніше.

Карти пам'яті SanDisk Extreme UHS-I удароміцні та водонепроникні, стійкі до перепадів температур та впливу рентгенівських променів. Насолоджуйтесь пригодами та не турбуйтеся про надійність картки пам'яті.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.