≡ Іригатор Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Іригатор Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser

Код товару: 1022677
Наявність:

  • 1287 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Фото 11 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser

Чистота і здоров'я ротової порожнини з Dr.Bei

Cправжнім проривом в області стоматології є винахід і застосування іригаторів - компактних і ефективних приладів, які здійснюють якісну очистку порожнини рота. Іригатор Dr.Bei GF3 рекомендований професійними стоматологами для позбавлення від нальоту, зубного каменю, неприємного запаху, профілактики захворювань порожнини рота. Іригатор допоможе за пару хвилин очистити зуби після їжі, особливо це актуально для людей з брекетами і пластинками. Спеціальна конструкція дозволяє носити прилад з собою, щоб скористатися ним після обіднього перекусу на роботі.

Фото 1 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser
Фото 2 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser

Ефективна і делікатна чистка

Dr.Bei GF3 створює потужний потік води і проганяє його через тонку насадку. Водяний струмінь м'яко і ретельно очищає поверхню зубів, видаляє залишки їжі між зубами і брекетами. Насадка обертається на 360 градусів, щоб ви легко могли дістатися до самих проблемних зон в роті. При регулярному використанні іригатор допомагає позбутися від зубного каменю, зуби і ясна стають більш здоровими, зникає неприємний запах з рота.

Три режими для різних цілей

Dr.Bei GF3 підтримує три робочих режими: делікатний, стандартне очищення і масаж ясен. М'яким режимом рекомендовано користуватися новачкам, щоб привчити ясна до нової процедури. Стандартний режим підходить для ефективного очищення ротової порожнини. Масажний режим покращує кровообіг в яснах і є профілактикою багатьох стоматологічних захворювань, таких як пришийковий карієс і пародонтоз.

Фото 3 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser
Фото 4 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser

Ідеальний супутник у подорожах

Іригатор Dr.Bei GF3 укладений в компактний корпус, за розмірами він порівнянний зі звичайним смартфоном, тому легко поміститься в сумці або рюкзаку. Щоб забезпечити дотримання гігієни насадка іригатора для зберігання поміщається в отвір для додавання води. Такий спосіб зберігання допомагає уникнути забруднення і поломки насадки. Ємність для води вміщає 180 мл, цього достатньо для проведення процедури ретельного очищення. Беріть прилад з собою на роботу, у відрядження чи відпустку, щоб скрізь мати можливість подбати про здоров'я ваших зубів і ясен.

Фото 6 Dr.Bei GF3 Portable Water Flosser

До місяця автономної роботи

Іригатор отримав батарею ємністю 1000 мАг, при повному заряді він пропрацює близько місяця в автономному режимі (при щоденному використанні протягом 2-х хвилин). Процес зарядки займе приблизно 4 години, після чого прилад зновуготовий до роботи.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.