≡ Зубна щітка електрична Xiaomi Mijia Acoustic Wave Toothbrush T300 White ( China Version ) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зубна щітка електрична Xiaomi Mijia Acoustic Wave Toothbrush T300 White ( China Version )

Код товару: 1029579
Наявність: Є в наявності

  • 966 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Здоров'я зубів сучасним методом з MiJia T300 Toothbrush

Утримуйте зуби в чистоті, ясна здоровими, а дихання свіжим за допомогою сучасних методів їх очищення – зубної щітки Xiaomi MiJia T300 Toothbrush. Цей компактний і технологічний інструмент гарантовано змінить ваше уявлення про весь процес чищення ротової порожнини на краще. Компактна, тиха, повністю портативна і дуже ефективна. настільки вигідного набору якостей буде достатньо, щоб назавжди залишити вашу звичну зубну щітку стояти у склянці.

Глобальні покращення конструкції

В основі зубної щітки Xiaomi MiJia T300 Toothbrush лежить вібраційний електродвигун, що забезпечує їй покращену роботу. У конструкції передбачена магнітна підвіска, завдяки якій двигун передає коливання безпосередньо насадці і не викликає віддачі в руку. Загалом двигун здатний генерувати до 31000 рухів за хвилину. цей результат допоможе найпростіше підтримувати зуби в ідеальній чистоті.

Різні режими очищення зубів з MiJia T300 Toothbrush

У кожній життєвій ситуації зубна щітка Xiaomi MiJia T300 Toothbrush, купити в Комфі яку буде завжди легко, може бути використана найбільш зручно. Для звичайного та повсякденного застосування в ній передбачено стандартний режим роботи, з яким ви отримаєте чудовий результат очищення. А у всіх випадках, що вимагають дбайливого та найбільш ніжного догляду, передбачено режим делікатної роботи, щоб не викликати неприємних відчуттів чутливих ясен чи зубів.

Надзвичайно щільна щетина

Щільність знаходження щетинок на один квадратний міліметр у зубній щітці Xiaomi MiJia T300 Toothbrush на 40% вище, ніж у більшості інших щіток. Це забезпечує збільшений за площею їх контакт із зубом. В результаті ефективність роботи пристрою суттєво зростає, і залишкам їжі та будь-яким видам нальоту не залишиться шансу вціліти. Додатковою перевагою є цільна конструкція насадки та відсутність у ній металевих складових. Таким чином, вона ніколи не зможе пошкодити навіть тонку зубну емаль і чудово підійде для очищення язика або внутрішньої поверхні щік.

Xiaomi MiJia T300 Toothbrush враховує рекомендації стоматологів

Відповідно до загальноприйнятої серед стоматологів рекомендації, чищення кожної половини щелепної частини має відбуватися протягом 30 секунд. Нова зубна щітка Xiaomi MiJia T300 Toothbrush найкраще адаптована для цього процесу і через 30-секундний проміжок часу змінює характер вібрації, що служить явним індикатором для зміни області чищення. Таким чином, на гігієну всієї порожнини рота потрібно всього 2 хвилини часу, а після досягнення 120 секунд щітка автоматично відключається.

Завидна автономність

Вбудований акумулятор Xiaomi MiJia T300 Toothbrush, ціна якої їй дуже підходить, надає можливість щітці виконувати свою роботу протягом 25 днів. Таких високих показників вдалося досягти за допомогою якісного елемента живлення на 700 мАг, а також економічного мотора. Після цього часу щітці потрібно лише 4 години на відновлення ємності заряду, і вона знову буде готова радувати вас своїми можливостями майже місяць.

Вологозахищений корпус MiJia T300 Toothbrush

Максимальну свободу використання Xiaomi MiJia T300 Toothbrush дає її міцний вологозахищений корпус. Його якість запобігання проникненню води всередину конструкції відповідає стандарту IPX7 і дозволяє навіть ненадовго опускати щітку у воду. Таким чином вона може застосовуватися в душі, лежати біля умивальника, не боячись бризок, а також легко використовуватися навіть мокрими руками.

Характеристики:
Режими роботи:
Повсякденна
Кількість режимів: 2
Кількість поступальних рухів: 31000 дв./хв
Кількість насадок у комплекті: 1
Комплектація:
Ручка
Насадки для зубної щітки
Зарядний пристрій
Інструкція
Гарантійний талон
Тип живлення: Акумулятор
Час роботи від акумулятора: До 10 годин
Час зарядки акумулятора: 4 год
Вага: 109 г

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.