≡ Насадка для зубної електрощітки MiJia T300/T500 (DDYST01SKS) 3 шт. купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Насадка для зубної електрощітки MiJia T300/T500 (DDYST01SKS) 3 шт.

Код товару: 1057290
Наявність: Є в наявності

  • 487 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Щетинки DuPont володіють найбільш оптимальним рівнем жорсткості і досить щільно розміщені один до одного, що дозволило покращити процес очищення ротової порожнини від залишків їжі на 40%.
Висока щільність щетинок зубної щітки, а також їх форма та конструкція дозволять забезпечити максимальний рівень ефективності в процесі чищення зубів. Угруповання щетинок у вигляді певних геометричних фігур (ромб, трапеція тощо), сприяють ефективному видаленню зубного нальоту.

Крім того, напівкругла форма щетинок забезпечує безпеку чищення, а саме: не дряпає і не завдає пошкоджень дуже чутливій тканині ясен. Тому процес чищення зубів стане для Вас не лише приємним, а й безпечним.

Всі насадки для зубної щітки Xiaomi MiJia Sound Electric Toothbrush, проходять обов'язкову сертифікацію в США FDA (Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів). Кожна головка зубної щітки проходить УФ-стерилізаційну обробку, щоб очистити її від всіляких шкідливих мікроорганізмів, а вакуумне асептичне пакування, збереже насадку в чистоті та стерильності при транспортуванні.

Насадка для зубної щітки Xiaomi MiJia Sound Electric Toothbrush знімається та встановлюється дуже легко, що значною мірою спростить процес її очищення, заміни та подальшого обслуговування

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.