≡ Gelius Pro Automatic Foam Soap GP-SD001 (Безконтактний диспенсер для мила) (12 міс) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Gelius Pro Automatic Foam Soap GP-SD001 (Безконтактний диспенсер для мила) (12 міс)

Код товару: 998880
Наявність:

  • 468 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Безконтактний диспенсер для мила Gelius Pro Automatic Foam Soap GP-SD001 володіє надійною конструкцією і стане справжнім прикрасою вашої ванної кімнати або кухні. Ця система була зроблена в звичайному Gelius містистичному дизайні, який виглядає неймовірно стильно.

Особливості:

Економний обіг мила завдяки його виспекання

Швидкість переробки 0,25 з

Вишуканий містильний дизайн

Футуристичний дизайн

Як і належить приладам Gelius, зовнішній вигляд диспенсера відображає його інноваційність і простоту сучасного мінімалізму. Його верхня частина зроблена з міцного пластику білого кольору, розташованого внизу мила з високоякісного прозорого пластику.

Швидко і гігієнічно

Цей автоматичний дозатор не вимагає натискання будь-яких кнопок для видачі мила, що забезпечує повну гігієнію. Достатньо лише піднести руку до Gelius Pro Automatic Foam Soap і він автоматично видасть оптимальну порцію вспененого мила. Швидкість реакції оптичного сенсора приємно дивує, дозатор спрацює вже через 0,25 секунди після піднесення руки.

П’ ясний привілей

На відміну від більшості дозаторів для рідкого мила, Gelius Pro Automatic Foam Soap перетворює рідке мило на піну. Примушуючи піну на дотик, мийте руки з її застосуванням — це справжнє задоволення. Це співвідношення повітря до рідини у піні 12:1, що забезпечує економне використання миючих засобів.

Простота обслуговування

Дозатор отримав вмісну ємкість. Базова конструкція в поєднанні з економним витратом мила дозволяє не турбуватися про необхідність частої заправки Gelius Pro Automatic Foam Soap милом. Для мила її легко з’єднувати і її поповнення нескладно. Завдяки прозорому матеріалу ви завжди будете бачити, скільки мила залишилося в пристрої.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.