≡ Зубна щітка електрична Xiaomi SO WHITE ( PINJING ) Sonic Electric Toothbrush Blue купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зубна щітка електрична Xiaomi SO WHITE ( PINJING ) Sonic Electric Toothbrush Blue

Код товару: 970249
Наявність:

  • 591 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Щоденна турбота

Почніть кожного ранку з чистки зубів електричною щіткою So White, попрощайтеся з класичною чисткою зубів. Тепер все що вам потрібно - включити зубну щітку і насолоджуватися.

Всього 50 грамів

Легкий корпус, дно якого менша за доларову монету, і сама щітка легша за традиційну ручки - все це робить його зручним у переносі, транспортуванні та подорожах. Корпус зроблений з матеріалу з приємною текстурою, і має комфортну ергономіку.

Висока частота вібрації

Класична чистка зубів виробляє близько 100-200 вібрацій в хвилину. Електрична зубна щітка So White виробляє близько 31 000 вібрацій за хвилину, що не тільки ефективно очищує зуби, але й формує чистячу звукову хвилю, яка допомагає в чистці зубів.

Пристойні й чисті властивості

Читача головка використовує спеціальні щетинки з матеріалів DuPont, які мають помірну твердість. Верх щетинок має заокруглений кінець, завдяки чому щетинки не пошкоджують зуби під час чистки і добре очищують. Видовжені щетинки можуть проникати глибоко в простір між зубами, очищуючи бруд.

М’яка голівка, яка дбає про зуби

Голука зубної щітки розроблена з м’якої гуми для того, щоб під час чищення не пошкодити зуби і доїсна.

Три схеми вибілювання зубів

Для того, щоб зробити чистку комфортною реалізовано декілька режимів чистки зубів:

  • Стандартний режим - 31 000 вібрацій в хвилину, глибока очищення зубів, ідеально підходить для більшості людей.
  • Легкий режим - 27 000 вібрацій, ідеально для чутливих зубів і десін, і для людей, які вперше використовують зубні щітки.
  • Режим масажу - вібрація на різних частотах протягом декількох хвилин, акуратно мастуюча дисна і зміцнює зуби.

Кмітливе нагадування

Чищення зубів розділене на 4 секції, і після того, як ви чистили кожен протягом 30 секунд, спеціальна вібрація оповіщує вас про необхідність чистити наступну секцію щелепи. Таким чином, ви віддаєте належну увагу всій щелепі і створите правильну звичку чищення зубів. Система автоматично запам’ ятає параметри, встановлені Вами.

Індукційна зарядка

Спеціальна індуктивна зарядка дозволяє заряджати Вашу зубну щітку простою встановкою на базу. Якщо використовувати 2 рази на день по 2 хвилини, заряд вистачить на 25 днів.

Захист від води IPX7

Електрична зубна щітка має водонепроникний корпус, і може бути поміщена під стручку води, для її очищення і гігієнічних мір.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.