≡ Іригатор Dr.Bei F3 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Іригатор Dr.Bei F3

Лідер продажу
Код товару: 970365
Наявність: Є в наявності

  • 1462 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

мати стоматологів — дуже дорога процедура, особливо коли зуби потрібно безпосередньо лікувати. Щоб такого не допустити, потрібно пильну увагу надавати процесу чищення зубів. Але щітка не завжди виявляється ефективною, коли процес запалення ясен уже запущений або карієс дає про себе знати. Тоді потрібне не просто ретельне чищення. Потрібно буквально вимивати навіть найдрібніші частинки їжі, адже вони слугують каталізатором у погіршенні ситуації. Саме для цього був розроблений портативний іригатор Xiaomi Dr.Bei F3, який не поступається за функціоналом такому ж, який встановлений у стоматологічних кабінетах. Тільки для виконання процедури вже не доведеться чекати черзі на приймання й платити великі гроші. Цей пристрій буде завжди під рукою, як незамінний помічник, що доповнює процес чищення.

Маленький корпус із високим тиском
Попри подавання води під досить високим тиском, іригатор не створює неприємних відчуттів, не пошкоджує емаль і впливає на ясна м'яким масажем.

Масаж ясен
Вода під тиском масажуючи ясна, покращує кровообіг і в такий спосіб робить їх міцнішими та здоровішими.

Ретельне очищення брекетів
Спрямоване струмінь Dr.Bei F3 ефективно очищає будь-які важкодоступні ділянки. Особливо такий пристрій буде корисним тим, хто носить брекети, адже добре очистити їх досить непросто. Іригатор за допомогою напору не пропустить жодної ділянки й ви завжди зможете насолоджуватися повною чистотою.

Одна кнопка — три режими
Використовувати Dr.Bei F3 можна навіть із чутливими зубами. Якщо ви використовуєте такий пристрій уперше, почніть із найм'якшого режиму, і за потреби збільшуйте напір за допомогою одного простого перемикача.

Зручна конструкція
Трубка, через яку відбувається подавання води, повертається на 360 градусів і компактно ховається в корпусі іригатора. Завдяки такій системі пристрій зручно брати із собою й не переживати за його збереження.

30 днів автономної роботи
Під час розрахунку використання іригатора Dr.Bei F3 до двох хвилин на день одного заряду буде досить до 30 днів. Заряджається пристрій через кабель microUSB.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.