≡ Душова система DIIIB 3в1 (Лійка DXHS002-T, Тримач DXSJG002-T, Шланг DXRG002) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Душова система DIIIB 3в1 (Лійка DXHS002-T, Тримач DXSJG002-T, Шланг DXRG002) Black

Код товару: 1027257
Наявність:

  • 1560 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Три режими подачі води - розслаблюючій, масажний, змішаний
Потужна масажна струмінь підходить не тільки для швидкого змивання піни, але і якісної промивання волосся та масажу всього тіла. Ритмічно пульсуючий потік, повільно растекающийся по тілу, сприяє зняттю емоційної напруги.

Управління однією рукою
Щоб переключити режим подачі води, потрібно, тримаючи лійку однією рукою, пересунути перемикач в бік. Його плавний рух супроводжується клацанням, які дають Вам зворотний зв'язок. Автоматичне повернення в початкове положення, витримує більше 50000 перемикань.

Двосторонній перемикач
Купаючи дитину або вихованця, промиваючи душову кабіну, тримати лійку зворотним хватом і перемикати режими напору дуже незручно. Спеціально для таких випадків зовнішня сторона лійки також оснащена дублюючим перемикачем, щоб зручність використання не залежало від положення руки.

Два бічних поворотних регулятора
По краях держателя лійки розташовані два поворотних регулятора. Лівий обертається на 90° і регулює висоту держателя. Правий обертається на 360° і відповідає за кут нахилу.

Надійні механізми
Всередині поворотних регуляторів знаходиться механічна засувка, яка притискається до штанзі і надійно утримує тримач на заданій висоті. Щоб відсунути її і підняти/опустити тримач, викрутити ручку вниз. Для закріплення на штанзі підніміть ручку вгору.

Система оповіщення
Правий регулятор можна обертати на 360°, при цьому він має 20 закріплених позицій, прийняття кожної з яких супроводжується клацанням. Звук чути навіть при безперервному обертанні.

Приховані кріплення
Багатий деталями дизайн ріже око, а стирчать гвинти і зовсім непривабливі. Xiaomi дотримується думки, що іноді «чим менше – тим краще», і продовжує створювати стильні предмети в дусі мінімалізму. Інтегрована конструкція штанги і настінних кріплень, а також приховані гвинти, — це не тільки краса, але й безпека.

Потовщене покриття платина-срібло
Шланг набору покритий сплавом паладій-срібло. Він пройшов 25 етапів обробки, в ході яких отримав п'ятишарову структуру. Він має термостійкими властивостями, а також гладкою і рівною поверхнею, яка перешкоджає забрудненню. Внутрішній каркас ПВХ, поліестерна сітка, білий ПВХ, срібна фольга, прозорий ПВХ

Захист від вибуху і розтріскування
Звичайні шланги схильні до розриву і протікання, однак душовий шланг Xiaomi стійкий до високого тиску за рахунок використання прозорій м'якої оболонки ПВХ і скутого в моноліт розтрубного з'єднання.

Захист від перекручування
Перекручення душового шланга часто заважає нам митися з комфортом. Шланг від Xiaomi оснащений поворотною конічною гайкою, яка запобігає скручування, що б Ви не робили. Крім того, він може розтягуватися до 1.6 м, щоб, приймаючи душ, Ви відчували себе вільно.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.