≡ Лійка та шланг для душу Xiaomi DIIB Big (DXHS002T+DXRG002) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Лійка та шланг для душу Xiaomi DIIB Big (DXHS002T+DXRG002) Black

Код товару: 970321
Наявність: Є в наявності

  • 1277 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Допоміжний набір DIIB - власник премії у сфері дизайну від Red Dot і iF 2018.

Душевий комплект отримав премію Red Dot і iF за свій видатний якісний дизайн у стилі мінімалізму. Окрім краси будови лейкемії, вона має велику практичну цінність. Таким чином за допомогою двостороннього поворотного регулятора можна змінювати режими подачі води лише одним дотиком.

Робоча поверхня 120 мм
На поверхні лейкемії рівномірно розташовані 53 форсунки, які забезпечують рівномірну подачу води. Завдяки її широкій площі Ви відчуєте, як вода приємно обволікає вас з ніг до голови.

Три режими постачання води

  • Дощ
  • Масажник
  • Комбінований

Могутня масажна струмка підходить не тільки для швидкого змивання піни, але й для якісного промивання волосся та масажу всього тіла. Ретмічно пульсуючий потік, який повільно росте по тілу, допомагає зняти емоційні навантаження.

Щоб переключити режим подачі води, потрібно, тримаючи лейкемію однією рукою, пересунути перемикач в сторону. Його плавний рух супроводжується щілинами, які дають вам зворотній зв'язок. Автоматичний повернення до початкового місця затримує понад 50000 перемикань.

Двусторонний переключатель
Купуючи дитину або розплідник, промиваючи душову кабіну, тримати лейкемію зворотним хватом і перемикати режими напору дуже незручно. Спеціально для таких випадків зовнішня сторона лейкемії також оснащена дублітуючим перемикачем, щоб зручність використання не залежала від положення руки.

Локальна зовнішня поверхня
Зверху лейкемія — це широкий ривок. Процес виробництва включає багатостуденну гельванізацію і деякі специфічні технології, які роблять лейкемію лейкемної до води, наче листя лотоса. Вона відбиває людину так само чітко, як дзеркало, тому косметичні процедури стали ще простішими.

Два бічні поворотні регулятори
По краях держака лейкемії знаходяться два поворотних регулятори. Лівий обертається на 90 градусів і регулює висоту держака. Правий обертається на 360 градусів і відповідає за кут нахилу.

Надійні механізми
Всередині крутих регуляторів знаходиться механічна завивка, яка притискується в штанзі і надійно утримує держак на вказану висоту. Щоб відсунути її і підняти або опустити держак, викрутіть ручку вниз. Для вставлення на штанзі підніміть ручку вгору.

Система сповіщення
Правий регулятор можна обертати на 360 градусів, при цьому він має 20 закріплених позицій, кожне з яких супроводжується клацанням. Звук чути навіть під час безперервного обертання.

Сховані твердині
Вишукані деталі дизайну ріжуть очей, а гвинти, які стирчать, зовсім не красиві. DIIIB Дехто вважає, що іноді « чим менше, тим краще» і створює стильні предмети в дусі мінімалізму. Інтегровна конструкція штанги і настінних фортень, а також приховані гвинти, - це не тільки краса, але і безпека.

Потовщене покриття платини-сірону
Шланг набір вкритий сплавом платина-Серво. Він пройшов 25 етапів обробки, під час яких отримав п'ятишарову структуру. Він володіє термозахисними властивостями, а також гладкою і рівною поверхнею, яка запобігає забрудненню. Внутрішній каркас ПВХ, поліестерна сітка, білий ПВХ, срібна фольга, прозорий ПВХ

Захист від вибуху і розтягування
Звичайні шланги схильні розпастися і протікання, але душова шланг DIIB Якщо ви користуєтеся прозорою м’якою оболонкою ПВХ і маєте при собі розрубний зв’язок, ваш тиск стає стійким до високого тиску.

Захист від перекручування
Перекручування шлангу часто перешкоджає нам купатися з комфортом. Шланг от DIIIB оснащений поворотною конічною гайкою, яка запобігає скручуванню, що б Ви не робили. Крім того, він може розтягуватися до 1.6 м, щоб, приймаючи душ, Ви відчували себе вільно.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.