≡ Сенсорна насадка для крана Water Saving Devices HD-ZNJSQ-02 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Сенсорна насадка для крана Water Saving Devices HD-ZNJSQ-02

Код товару: 927487
Наявність: Є в наявності
Артикул: HD-ZNJSQ-02

  • 679 грн


Стислі характеристики
Водозащита: Да
Наличие сенсора Да
Насадка универсальная Да
Состояние Новое
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Сенсорна насадка для крана Smartda Induction Home Water Sensor

Подвійне оновлення звичайного крана
Просте, але незвичайне водосберегающее пристрій, який легко збирається і перетворює традиційний кран в сучасний сенсорний. Що відрізняє насадку Induction Home Water Sensor? Дві зони сенсорного реагування і два режими подачі води, а також висока швидкість спрацьовування — 0.25 сек.

Підвищена гігієнічність
Щоб відкрити кран, тепер достатньо піднести руку до насадки. Це не тільки зручно, але й безпечно, адже інфрачервоне управління усуває ризик перехресного забруднення.

Бічний датчик
Зона реагування бічного датчика – 5 див. Піднесіть до нього руку, щоб включити безперервну подачу води протягом трьох хвилин. Щоб передчасно вимкнути воду, піднесіть руку до датчика ще раз.

Оновлене пристрій
Для оптимізації інфрачервоного датчика, зниження енергоспоживання та забезпечення стабільної роботи в складних умовах, сенсорна насадка оснащена оновленим мікроконтролером і дискретизацією за часом.

Економія водних ресурсів
Подається з крана вода змішується з пухирцями повітря, які роблять струмінь м'якше, а миття ефективніше. Обсяг води, що надходить складає 0.07 л/с, що знижує загальний витрата води. Технологія впорскування повітря не тільки турбується про шкіру рук, але і економить Ваші гроші.

Проста установка
Насадка встановлюється так легко, що з цим завданням впорається хто завгодно. Все тому, що насадку потрібно лише прикріпити до вже встановленого крану, а не міняти змішувач.

Висока автономність
Зарядка насадки здійснюється за допомогою кабелю USB. Для повної зарядки достатньо трьох годин, яких вистачить приблизно на шість місяців автономної роботи. Про низький рівень заряду Вам повідомить спеціальний індикатор.

Захист від переливання
Завдяки вбудованому конденсатору, насадка зможе перекрити подачу води навіть у разі відсутності живлення.

Мініатюрні габарити
Розмір насадки зовсім невеликий – приблизно половина розміру смартфона. Вона не займає багато місця на кухні, але точно займе його в Вашому серці.

Дизайн у дусі мінімалізму дозволяє насадці ідеально вписуватися в будь-який інтер'єр


Характеристики

Водозащита: Да
Наличие сенсора Да
Насадка универсальная Да
Состояние Новое

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.