≡ Безконтактний диспенсер для мила Gelius Pro Automatic Soap Dispenser Foam Tower GP-SD002 купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Безконтактний диспенсер для мила Gelius Pro Automatic Soap Dispenser Foam Tower GP-SD002

Код товару: 991861
Наявність:

  • 546 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Автоматичний дозатор для мила Gelius Pro Automatic Foam Soap GP-SD002 - оновлена модель популярного диспенсера, в якій додані всі нюанси, додані нові можливості для комфорту у вашій ванній. Отримайте спечене мило без будь-яких дотиків до гаджету, за вас все зробить інфрачервоний датчик.

Підведіть руку до нескінченного дозатору і отримаєте мило за 0,25 секунд, це забезпечує повнофункціональну гігієну. На відміну від аналогів, дипенсер від Gelius видає не просто мило, а перетворену піну, яка приємніша на дотик і перетворює процес миття рук на задоволення. До того ж, співвідношення повітря прораховане таким чином, що ви економите споживання рідкого мила в кілька разів.

Витриманий дизайн в міилистичного стилю, дозволяє гаджету внести сучасність до вашої вбиральні. Дозатор складається з двох частин: частина для батарейок і ємкість 300 мл для мила з водою.

Пропонуємо купити автоматичний дозатор для мила з Gelius і насолоджуватися комфортним процесом миття рук без зайвих натисків.

Характерики:

Матеріал: АБС-пластик;

Емкість: 300 мл;

Робочі навантаження: 6 В;

Робочий струм: 240 мА;

Номінальна потужність: 1,4 Вт;

Відстань видобування: 4-5 см;

Розмір: 188 мм x 72 мм;

Вага продукту: 215 р;

Особливості:

Створює піну з мила;

Антибактеріальний захист;

Автоматичний датчик;

Видача мила за 0,25s;

Екологічно чистий матеріал ABS;

Клас водонепроникності: IPX4;

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.