≡ Автомобільний пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner(6000pa) Black (VCAQ040001) купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner(6000pa) Black (VCAQ040001)

Код товару: 1041594
Наявність:
Артикул: VCAQ040001

  • 1287 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Цвет black
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner — це компактний, надійний, функціональний ручний пилосос для ефективного прибирання салонів автомобілів, меблів, побутової техніки, будинку, з силою всмоктування 6 кПа при швидкості обертання мотора в 50000 об/хв, що дозволяє легко видаляти мілке сміття. цьому рівень шуму не перевищує 65 дБ. Легку бездротову конструкцію ручного пилососа можна з легкістю переміщати в салоні автомобіля і навіть вдома або на дачі, не турбуючись про дратівливі проводи або джерела живлення. Виготовлений сучасного полікарбонату з ABS-пластику, що забезпечує надійність та довговічність пилососу. Невеликий корпус дозволяє легко сховати його в бардачку чи багажнику.

Пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner також оснащений HEPA-фільтром — дуже щільним, який є ефективною перешкодою практично для всіх забруднень.

Корпус має діаметр 61 мм, а значить він менший за термос. У комплект входить щілинна насадка та спеціальна насадка 2-в-1. Три високопродуктивні акумулятори ємністю 2000 мАч забезпечують до 20 хвилин роботи від одного заряду. Легка та міцна конструкція та використання високоякісних матеріалів забезпечують зручність використання, простоту зберігання та обслуговування, а також тривалий термін служби.

Зручна форма компактного бездротового пилососу Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner дозволяє зберігати його в підскляннику, спеціальних кишенях за сидіннями, бардачку. Інтерфейс заряджання — USB Type C, який додається в комплекті з аксесуаром.

Особливості:
− дуже компактний;
− робота однією кнопкою;
− знімний НЕРА-фільтр;
− дві щітки;
− захист від перегріву;
− ергономічна ручка;
− великий вимикач;
− легко для зберігання;
− високоякісна система контролю захищає від коротких замикань, перезаряду, глибокого розряду, перегріву та електромагнітного випромінювання.

ПОТУЖНИЙ ДВИГУН І ВИСОКА СИЛА ВСМОКТУВАННЯ

Бездротовий пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner — це ідеальний пристрій для підтримання чистоти, придатний для використання у будь-якому автомобілі чи будинку. Міцний, довговічний та енергозберігаючий, з технологією фільтрації, відрізняється неймовірною ефективністю та довговічністю. Використання двигуна нового покоління гарантує ефективніший збір пилу з меншим споживанням енергії. Компактний пилосос забезпечує виняткову потужність 80 Вт, що робить його ідеальним помічником для швидкого та зручного очищення невеликих залишків, таких як залишки їжі, залишки паперу, попіл від сигарет, шерсть свійських тварин, крихти. Він забезпечує неймовірну зручність при збиранні. Його вага складає лише 508 г, що однозначно впливає на комфорт використання. А тривалість роботи без підзарядки пилососа — до 20 хвилин, ви зможете забути про кабелі і дістатися найскладніших місць.

БАТАРЕЯ

Портативний автомобільний пилосос Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner оснащений літій-іонною батареєю ємністю 2000 мАг, яка забезпечує тривалий термін служби пристрою. Забезпечує до 20 хвилин потужного всмоктування після повної зарядки, що триває лише 3.5 години. Дозволяє очистити весь інтер'єр вашого автомобіля чи будинку без повторного підключення чи плутанини з кабелями.

КОМПЛЕКСНЕ ОЧИЩЕННЯ

У комплект входять дві додаткові насадки для кріплення до пилососу, завдяки яким ви можете легко чистити пил / крихти / пісок / шерсть тварин на столах, диванах, клавіатурах, робочих поверхнях, автокріслах, килимках, і т.д.
− Щілинна насадка дозволяє проводити прибирання у важкодоступних місцях.
− Спеціальна насадка 2-в-1 — призначена для ретельного видалення пилу та дрібного сміття з диванів, матраців та постільних речей.

ПРОСТОТА В ВИКОРИСТАННІ

Очищення за допомогою пилососу для машини Baseus A2 Pro Car Vacuum Cleaner дуже зручне і просте. Пилосос працює за допомогою системи "без мішка" — не вимагає дорогої заміни мішка. Всі забруднення потрапляють у контейнер-пилозбірник об'ємом 120 мл, який можна легко спустошити за кілька секунд і знову почати пилососити.


Характеристики

Бренд Baseus
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.