≡ Портативний пилосос HOCO Speed portable car vacuum cleaner ZP6 | 4.3KPa, 20min, Hepa | купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Портативний пилосос HOCO Speed portable car vacuum cleaner ZP6 | 4.3KPa, 20min, Hepa |

Код товару: 1090602
Наявність: Є в наявності

  • 786 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

HOCO ZP6 — це потужний та компактний пилосос, створений для того, щоб Ви могли підтримувати чистоту свого авто у будь-який час. Дана модель також підходить для прибирання будинку.
Завдяки потужності всмоктування 3400 Па прилад чудово справляється з видаленням забруднень у важкодоступних місцях. Надійний мідний двигун забезпечує тривалий термін служби пилососу. Місткість акумулятора 4000 мАч надає час безперервної роботи до 20 хвилин. Цього часу вистачає для ретельного прибирання будь-якого автомобіля.
Система HEPA дозволяє промивати сітку фільтрації та використовувати її багаторазово. Малий розмір і невелика вага роблять HOCO ZP6 легко переносимим, що дозволяє зберігати його в будь-якому місці. Без насадки пилосос збирає пил та дрібне сміття, а за допомогою насадки-щітки він без проблем проникає у вузькі та віддалені місця, наприклад, у вихідний отвір кондиціонера. Відсік для сміття (пилозбірник) з легкістю відкривається та чиститься.
Девайс має приємний практичний дизайн. Пилосос повністю складається, а подвійне натискання на кнопку включення активує LED підсвічування, яке освітлює робочий простір у темряві. Автомобільний пилосос HOCO ZP6 стане Вашим незамінним помічником і зробить керування більш комфортним. />
потужність всмоктування: 4300 Па;
шум:
час зарядки: близько 3 годин;
вхідна напруга зарядки: dc5v / 1.5 a; >ємність акумулятора: 4000 мач;
робочий час: 20 хвилин;
розмір: 190х56х88 мм;
вага: 413 г.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.