≡ Автомобільний пилосос Shunzao Z1 PRO Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний пилосос Shunzao Z1 PRO Black

Код товару: 1057268
Наявність: Є в наявності

  • 2793 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Shunzao Z1 PRO – це малогабаритний портативний пристрій, який підходить для прибирання автомобільного салону, домашніх меблів, фіранок або офісного робочого місця. Завдяки бездротовій роботі пристрою, користувачеві зручніше провести очищення простору від пилу і бруду. Адже за відсутності проводів вам не потрібно замислюватися про джерело живлення. Якісні комплектуючі та надійність матеріалів забезпечують стабільну роботу пилососу та тривалий термін його експлуатації.

Інноваційна система повітроводу
Завдяки інноваційній системі напряму повітря забезпечується стабільний робочий стан двигуна та інших комплектуючих. При тривалій роботі пристрою конструкція не перегрівається, а отже, акумулятор не зношується. За рахунок виходу гарячого повітря, пилосос гарантує надійний захист від високих температур та тривалий термін експлуатації.

Ефективна фільтрація
Під час роботи пилососа встановлений фільтр забезпечує подвійну фільтрацію. Зовнішній шар складається з сітчастого матеріалу, який затримує великі та середні частки. Внутрішня частина – тканинна, її поверхні осідають пух, пил, шерсть, крихти тощо. Таким чином, у пилозбірнику виявляється все сміття, зібране вами під час прибирання підлоги. Фільтр перешкоджає проникненню в повітря хвороботворних бактерій та суперечок грибка, що особливо важливо для будинків, де живуть діти та люди похилого віку.

Зручний комплект насадок
У комплектації пилососа представлені кілька змінних насадок, кожна з яких ідеально підходить для збирання різних поверхонь. Для важкодоступних місць скористайтеся насадкою з круглим наконечником, а для прибирання автомобільного салону найкращим варіантом стане щітка, що знімається. Кожна насадка ідеально справляється зі своїм завданням та дозволяє підтримувати чистоту в кожному куточку вашої квартири.

Вбудована лампа підсвічування
Shunzao Z1 має приховане підсвічування, яке спрощує процес прибирання та дозволяє очистити простір під диваном або кухонним гарнітуром.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.