≡ Автомобільна вішалка Baseus Beetle Vehicle Hook (ACGGJK-0G) Dark Grey купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільна вішалка Baseus Beetle Vehicle Hook (ACGGJK-0G) Dark Grey

Код товару: 993695
Наявність: Є в наявності

  • 221 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Ще більше зручності

Baseus Beetle Vehicle Hook - універсальний самоклеєний власник-крючок, який можна закріпити в салоні автомобіля, на стіні в офісі або будь-якому іншому місці. З ним ви зможете використовувати вільний простір більш раціонально, а спеціальна конструкція дозволяє закрити гачок, коли ви не використовуєте його. Цей виріб має високу надійність і гарний дизайн.

Особливості:

Конструкція, закривається

Виповнена з міцного металу

Самоклеєна основа 3M

Навіщо це потрібно?

Вдягнути гачок у салоні автомобіля дає можливість зручно розмістити одяг або маленький пакет з покупками, щоб він не займав місця на сидіннях. А коли ви не використовуєте гачок, його можна закрити одним рухом, так Beetle Vehicle Hook практично не віпіриме і нікому не завадить під час поїздок.

Простий монтаж

Держувач-кружок забезпечений самоклеєними основою 3M, а тому його фіксація займе буквально кілька секунд. Крім того, підкладки виготовлені з гнучкого матеріалу, завдяки чому виріб без проблем кріпиться до нерівних поверхонь. А вам залишилося тільки підібрати найкраще місце.

Елегантний дизайн

Оцініть влучне поєднання практичності та естетики. Як і всі аксесуари від бренду Baseus, автомобільний власник-крючок радіє висококласним дизайном. Обстежений металевим корпусом темного кольору, він привертає увагу до мінімуму деталей. Таким чином ви отримуєте універсальне рішення для будь-якого інтер'єру.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.