≡ Автомобільний підголівник Baseus First Class Car Headrest (CRTZ01-01) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Автомобільний підголівник Baseus First Class Car Headrest (CRTZ01-01) Black

Лідер продажу
Код товару: 998166
Наявність: Є в наявності

  • 958 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Цвет black
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Скільки часу проводите за кермом або часто подорожуєте автомобілем? Зробіть свої подорожі більш комфортними з зручними підголовками Baseus First Class. Він має ергономічну зігнуту форму, легко кріпиться до сидіння і дасть вам додатковий захист для вашої шиї під час різких поштовхів або ударів. Така аксесуар стане у пригоді і водієві, і пасажиру, щоб зняти зайві стреси з шиї і почуватися краще навіть у далекій дорозі.

Особливості:

Підводить 99% моделей автомобілів

М' яка подушка з піни з ефектом пам'яті

Вигнута форма для зручної посадки

Захищає шию і підвищує комфорт під час водіння

Найкраща екологічна чиста еко-кожа

Просте встановлення протягом пари секунд

Прозоре очищення

Відчувайте себе в першому класі

Baseus First Class - це аксесуар преміум-класу, створений, щоб забезпечити вам максимум зручності під час поїздки. Відділка з повітряпроникної органічної еко-кожі робить його не тільки приємним на дотик, але і виглядає розкішно. А надійний механізм, висока якість виготовлення і увага до найменших деталей дають змогу розслабитися і відчути справжній комфорт.

Досконалий збіг

За використання м'якої подушки з піни з ефектом пам'яті і зігнутої форми підголовок Baseus First Class повністю адаптуються до форми вашої шиї. Забезпечуючи делікатну підтримку і відчуття комфорту.

Коли нічого не заважає

Підголовок рівномірно підтримує голову ліворуч і праворуч, а подвійна амортизуюча пружина гасить вібрації. Отже, навіть у русі пасажиру буде забезпечено нормальний відпочинок і спокійний сон. Крім того, водію підголовку можна уникнути неприємних відчуттів під час різких маневрів, товчень чи наїздів на перешкоди.

Укріплюється за декілька секунд

Завдяки ретельно продуманій конструкції Baseus First Class універсаний і підходить для 99% автомобільних сидіннях. І встановлюється легко. Простий механізм дозволяє закріпити підголовок на автомобільному кріслі всього за пару секунд.

Нелегко тримати в чистоті

Також дуже легко підтримувати аксесуар у чистоті. Час від часу промийте його рушником або серветкою. При цьому знімати його з крісла зовсім не обов'язково.


Характеристики

Бренд Baseus
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.