≡ Паркувальна карта Baseus Square Bar Temporary Parking Number Plate Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Паркувальна карта Baseus Square Bar Temporary Parking Number Plate Black

Код товару: 998094
Наявність: Є в наявності

  • 368 грн


Стислі характеристики
Бренд Baseus
Цвет black
Всі характеристики

Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Купуючи власний автомобіль, людина не просто набуває можливості швидко добиратися до потрібного місця, а й отримує чудовий привід для подорожі. У поїздках та відрядженнях, де так часто необхідно робити зупинки, така річ, Автовізитка-табличка для швидкого паркування з номером телефону стане надійним помічником. Тепер Вам не знадобиться судомно шукати папір та ручку, щоб залишити свої контактні дані у салоні автомобіля. Достатньо всього кілька хвилин, щоб підібрати потрібні цифри та спокійно вирушити у своїх справах.

Допоможе Вам бути ввічливим водієм

Будь-який водій у мегаполісі хоча б раз зіштовхувався із ситуацією, коли доводиться паркувати машину, «перекривши» дорогу іншому автомобілю. Якщо ви паркуєтеся на пару хвилин або залишаєтеся сидіти в машині, то в цьому немає нічого страшного, але що робити, якщо потрібно піти надовго? Табличка з номером телефону від фірми Baseus допоможе Вам бути ввічливим водієм та виявляти повагу до інших учасників дорожнього руху.

Виручить вас у незручній ситуації

Табличка з номером телефону в авто — виручить вас у незручній ситуації. "Замикаючи" чужий автомобіль ви будете впевнені, що вам обов'язково подзвонять. Шукаєте корисний подарунок? Паркувальна табличка Baseus стане чудовим вибором!

Особливості:

- Попередньо встановіть два номери для сімейного доступу: просто переверніть номерний знак, щоб змінити номер телефону за секунду.

- Магнітна основа, зручна у використанні: окрема основа магнітно притягується до номерного знака, що робить його зручним для зняття.

- Жирні числа, видимі з відстані 3 метри: Жирний шрифт Folice 30 Велике число 45° видно на відстані.

- Флуоресцентне покриття яскравіше вночі: стійке до сонячного старіння флуоресцентне покриття може розпізнавати числа вночі або при слабкому освітленні.

- Матеріал стійкий до високих температур.

- Не змиваються та окремі номери: номери важко випадати після того, як вони вставлені в цифровий слот, і їх можна видалити та розташувати за своїм бажанням.

- Липкий клей, що не залишає слідів, може надійно прикріпити основу до поверхні навіть на вибоїстій дорозі і не залишати слідів при розриві.

- 9 наборів цифрових наклейок від 0 до 9 для різних регіональних номерів.


Характеристики

Бренд Baseus
Цвет black

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.