≡ Зовнішній акумулятор HOCO J111C Smart charge PD30W power bank(40000mAh) Black купити ⬇️ Київ, Харків, Житомир, Чернігів

Зовнішній акумулятор HOCO J111C Smart charge PD30W power bank(40000mAh) Black

Код товару: 1088002
Наявність: Є в наявності

  • 1365 грн



Відправлення замовлень відбувається протягом 3-х робочих днів

Зовнішній акумулятор HOCO J111C Smart charge має міцну й зносостійку конструкцію. Його корпус стійкий до потертостей, а поверхня — приємна на дотик. Пауербанк легкий і компактний. Він вміщається в будь-яку сумку та навіть у кишеню, тому його зручно носити з собою.

HOCO J111C Smart charge швидко та якісно заряджає смартфон, смартгодинник, навушники, планшет та інші портативні гаджети. Зовнішній акумулятор має вбудовану функцію швидкої зарядки QC 3.0 та PD 3.0. Пристрої заряджаються вдвічі швидше! Вбудовані роз’єми USB Type-A та USB Type-C дають змогу одночасно заряджати два пристрої.

Пауербанк має вбудовані технології захисту від перенапруги на вході та виході, перегріву та перепадів напруги, короткого замикання, перезарядки та повного розряду. А корпус акумулятора виготовлений з вогнетривкого PC та ABS. Можна не перейматися про безпеку використання портативного акумулятора.

Немає відгуків про цей товар.

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.